Szerintem mindkettőben vannak jó dolgok, én vegyes veszek belőlük:)
2008. dec. 24. 23:06
3/28 anonim válasza:
jah és hogy miért?
Mindkettő középkategóriás kozmetikai termékeket gyárt, de valahogy az avon még mindig csinosabb és jobb minőségű
ám azért választom az Artistry-t, mert maximum 2x annyira drága mint az avon, ám mégis felsőkategóriás termékeket használok, amelyekben még nem kellett csalódnom, de ha valami mégsem tetszik, 3 hónapon belül visszaadják a teljes vételárat :)
2008. dec. 24. 23:13
4/28 anonim válasza:
Én nem tudok dönteni. Tényleg mindkettő középkategóriás.
Néha mindkettőben vannak jó dolgok, máskor egyikbe sem.
Ha be akarsz lépni akkor oriflamebe egyszerűbb mert az avonnál csak akkor kapod kedvezménnyel ha valami 30ezerért veszel mindig. Annyi vevőt meg nem biztos hogy össze tudsz szedni.
Szerintem nagyjából ugyanolyan a kettő. Az avon színesebb, ismertebb az oriflame viszont sokszor minőségileg jobb. De szerintem = a kettő.
2008. dec. 24. 23:39
5/28 anonim válasza:
Avon.
Mert rengeteg avonos cuccom van és imádom!
Jó illat,megfelelő hatékonyság stb..
I <3 Avon! =)
Ja és Oriflame termékeket még nem próbáltam,és nincsenek is! =)
2008. dec. 25. 00:04
6/28 anonim válasza:
Oriflame, mert sokkal minőségibb. Igaz, nem olyan nagy a kampánya és nincs olyan sok színváltozata pl. a rúzsoknak, mint az avonnál, de ha bőrápolásról, higiéniáról van szó, akkor az oriflame a jobb. Csak és kizárólag természetes anyagokat használnak, színezék mentesek a bőrápoló termékeik. Amúgy nem vagyok nagy fan, de eddig nem csalódtam semmiben, ami oriflames, az avonos cuccoktól pedig már volt kiütéses az arcom és gyulladt be a szemem az érzékeny szemre szánt spiráltól. Szóval talán azt mondanám, hogy higiénia és bőrápolás oriflame, dekorkozmetika avon.
2008. dec. 25. 01:00
7/28 anonim válasza:
Én már több éve Oriflamezek, meg vagyok elégedve velük!De szoktam rendelni az Avonból is és az új Farmashi-ból is! Az Oriflame-be az a jó, hogy nem muszáj rendelned, rendelhetsz akár 1 terméket is! Az Avonnál meg úgymond kötelező min. 30 000 Ft rendelést leadni!
2008. dec. 25. 04:32
8/28 anonim válasza:
hol így hol úgy...termékfüggő...sztem minőségben nem nagyon van különbség(saját tapasztalat,lehet h.ez másnál nem így van)az Oriflame viszont drágább, úgyhogy ha feltétlenül választanom kell:Avon...
2008. dec. 25. 07:39
9/28 anonim válasza:
Nagyon egyiket se,de ha kezembe akad egy katalógus,akkor azt rendelem meg,ami megtetszik,legyen az Avon vagy Oriflame.
2008. dec. 25. 09:28
10/28 anonim válasza:
én oriflame-ezek, meg vagyok vele elégedve, már nagyon sok mindent kipróbáltam.
előtte avont is rendeltem, az is jó volt, úgyhogy szerintem amelyikből ami tetszik, vedd meg. én is így csináltam egy darabig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!