A pont piercing (nem tudom hogy hívják, de olyan mint egy kis pont) beszúrása fáj?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 09:29
1/6 anonim válasza:
Attól függ hova
De mivel nagyon picike nem hinném hogy nagyon fájhat
Nekem köldök pc volt, nem volt vészes de mivel nem gyógyult szépen kivettem kb rögtön be is forrt de a helye majd 1 év után is fáj néha :/
2/6 A kérdező kommentje:
Az orromra, köszi a választ
2022. nov. 13. 09:42
3/6 anonim válasza:
Mindegy milyen ékszer megy bele utána, a lényeg a helye. Szóval nostrilt szeretnél gondolom. Fáj, igen, mivel átszúrják az orrod. De más piercingekhez képest nem számít vészesnek.
4/6 anonim válasza:
Igen fáj, de kibírható. Nekem aznap még fájt a helye, de aztán elmúlt.
5/6 anonim válasza:
Nekem nem fájt, semmit sem éreztem kábé, pedig izgultam. Pár órával később kicsit érzékeny lett, de néhány nap alatt elmúlt. Egyszer kivettem, mert meguntam, egy évig nem volt, utána vissza akartam tenni, és kiszúrtam magamnak újra, az sem fájt. Változó persze, mindenkinél más, de ott van a legkevesebb ideg, az egyik legjobban tűrhető piercing lövetés.
6/6 anonim válasza:
Légyszi ne lövessétek hanem tűvel szúrassátok inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!