Mennyire fáj az ajak alatti piercing beszúrása?
Arra gondolok, ami nem középen van, hanem oldalt(alul).
Mondjuk 10-ből mennyire szerinted?
Nekem nem fájt, mert elszorította a fogóval :)
A szorítás fájt egy kicsit maximum, meg kellemetlen volt hallani, ahogy átroppan a számon a tű.
De kétszer kibírtam :D
Hát skálán... legyen egy 4-es, mert a második azért kicsit fájt, mert nem szorította el annyira, mint az elsőt :D
Köszi! :)
És Te hány évesen csináltattad?
nekem a szúrás 10-ből 8-as volt.
az utána következő két hét meg 10-ből 11-es. akkor azt is megbántam hogy megszülettem :D de mindenkinek más a fájdalomküszöbe, nekem alacsony..
viszont utólag azt gondolom, megérte :) valamit valamiért..
Fú, ez olyan szarul hangzik. :S
Én csak attól féltem, hogy a szúrásnál fáj, valahogy én úgy gondolom, ha azt túlélem, a többit lesz*rom kibírom. :"D
De ez az ínyes izé. Inkább mégsem. :/
Istenem, de hülye vagyok, tényleg. :D Jaj...
De amúgy a fémtől hogyhogy ez lesz az ínnyel?
Első vagyok.
Nekem patkóm van, hozzá se ér se az ínyemhez, se a fogamhoz :)
Az elsőnél 15 voltam, a másodiknál 16 :) Most 17 vagyok :D
Viszont a kezdőékszer rövid volt, jól rádagadt a szám mindkétszer, szóval belül rendesen kikezdte. Na az viszont piszkosul fájt :D De hamar kicseréltem, és megszűntek a szenvedéseim, bár a piercer azt mondta, hogy egy hónapig kb ne piszkáljam... Hát bele is pusztultam volna kb :D
De nem akarlak elijeszteni, ez csak egyedi eset, csakúgy mint az ínybetegséges, szájszétvágós sztorik :) Megfelelő méretű ékszer kell, és minden jó lesz ;)
A patkót meg az ajak alattit ugyan oda szúrják nem?
Szóval ugyan olyan érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!