Mit csináljak hogy ne folyjon le a sminkem tesin?
Amúgy szerintem is, ha egyszeri alkalom akkor valahogy érd el hogy ne kelljen tesizned. Fáj a hasad vagy valami.
Nyilván ne csinálj ebből rendszert, de ha egyszerűen nem adottak a körülmények hogy utána rendbehozd magad, akkor így jártak. Alap lenne hogy ha már kötelező a tesi, akkor utána legyen hely, idő, lehetőség tudolni, mosakodni, rendbe szedni magát a diákoknak.
Hát igen. Nekünk 10 perc van tesi után, és elvárják hogy ne is késsünk a következő óráról. Pedig ennyi idő alatt éppen csak hogy át lehet öltözni és rohanni, hajfésülésre, evésre, és főleg zuhanyzásra egyáltalán nincs idő.
Jaja, én már nem vagyok sulis de emlékszem erre, rohanni kellett hogy izzadtan ülhessünk a következő órán. Azóta meg csak még több lett a tesióra, a körülmények meg nem lettek jobbak..
Mázlista. A hab a tesi-tortán, a délutáni tesi, ami mindenkinek kötelező, aki nem versenyez valamilyen sportból. Az iskolák nagy része ezt találta ki, hogy teljesíteni tudja a heti 5 tesit. Vagyis órarenden kívül van még 10. órában egy dupla tesim hétfőn, amikor aznap a 7. óra lenne az utolsó... Szóval várhatok a suliban 3 órát, egy 2 órás szívásért.
Mert nem fér bele az órarendbe, nem úgy mint a 4 fizika és a 4 biológia...
És persze így már rég túlléptük "maximálisan kötelezhető" órák számát, de ez persze nem érdekel senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!