Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak, hogy ne "folyjo...

Mit csináljak, hogy ne "folyjon el" a szemkontúrom?

Figyelt kérdés

Fekete szemceruzát használok..eddig misssportysat, de tnap vettem lorealosat(jo drágán..h majd ez jo lesz) de hát ez is elfolyt. Probáltam már ugyis h a szemceruzára fekete szemhéjport viszek fel..de az se segít..ugyan ugy elfolyik..Van vkinek vmi tippje, v tanács, v vmi bevált márkája? V az a baj h zsíros a bőröm a szemkörnyéken?

Előre is köszi a válazokat.

2008. nov. 16. 17:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én először korrektorral bekenem a szemem alatt, meg a szemhéjamat is, és utána teszem föl a szemceruzát, és így nem folyik el.
2008. nov. 16. 17:56
 2/13 anonim ***** válasza:
És ha szemhélytust használnál? Én is szemceruzával csinálom, és minig elfolyik. Most vettem tust, és.. eddig úgytűnik oké
2008. nov. 16. 17:59
 3/13 anonim ***** válasza:
itt most arról van szó, mikor a szemeteket a szempillák tövénél festitek ki, kívül, vagy belül, azon a részen, ahol, amikor becsukjuk a szemünket, akkor az a két rész összeér, a szempillákon belül, remélem ez így érthető.mert nekem belül folyik el mindig. kifolyik a szélén
2008. nov. 16. 18:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Először korrektor,alapozó utána egy kicsi és tus. Én így csinálom és soha nem folyik el:)
2008. nov. 16. 18:46
 5/13 anonim ***** válasza:
a tus jó ötlet,de vízállót vegyél!!!
2008. nov. 16. 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Én szívesen kitetoválom és az nem folyik szét! :) És nem is fog fájni! :) olgicacica@freemail.hu
2008. nov. 16. 20:30
 7/13 A kérdező kommentje:

Először is köszi mindenkinek a válaszokat.

Másodszor:)

1válaszolo: Tetszik az ötleted, hnap kifogom probálni, majd kiírom h h sikerült:)

2,4,5v:probáltam tust, de annak a használatával van bajom:D valahogy nekem a eruza jobban pászol:)

3v:én kívül szoktam, mert belül nem ajánlatos a kontaklencsém miatt

6v::Dtetko..hát:D az nekem nem lenne jo..mert változo az ízlésem, egyszer a természetességre esküszök, máskor pedig a tulzott sminkelésre(most épp ez az időszakom van:D) A másik meg h 16éves vagyok..szüleim nem hiszem h örülnének..

2008. nov. 16. 21:08
 8/13 anonim válasza:
Szia! Nemrég beáldoztam kb 7000Ft-ot egy Mac szemceruzára , de az is elmosódott . Én is a tust ajánlanám!
2008. nov. 17. 11:04
 9/13 A kérdező kommentje:

Nah ha már ennyien mondjátok megprobálom a tussal, mert ma kiprobáltam az alapozást, de így is elfolyt..majd hap ismét írok h mi lett vele:D

És köszi a választ:)

2008. nov. 17. 19:51
 10/13 anonim ***** válasza:
én avonos szemceruzát használok és az nekem nagyon bejött, nem folyik le és estig, ha nem is az egész, nagy része fentmarad, sztem nagyon jó és nem is drága 700 ft körül van
2008. nov. 19. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!