Hogyan húzzam ki a szemem alját, hogy ne folyjon el?
Figyelt kérdés
a szemceruzával, nem tudom szépen kihuzni,mert mindig belefolyik a szemembe vagy elfolyik. lehet hogy nem jo helyen huzom? a szempillám alatt huzom, nem ott kell? és mégsem olyan szép mint sokaknak, hanem elfolyik :S Mi a titok?2009. dec. 21. 15:46
1/7 anonim válasza:
vegyél szemtust sokkal szebb és nem folyik le
2/7 A kérdező kommentje:
van az is, de csípi mikor belefolyik a szemembe, könnyezik a szemem sokat, szemüveges vagyok.
2009. dec. 22. 07:48
3/7 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy miután kihúztad a szemed (a szempillád tövében), a bőrödhöz hasonló árnyalatú (vagy ha használsz szemhéjpúdert, akkor azzal) púderrel utána fixáld! Vagy megcsinálhatod ezt sima púderrel is!
4/7 anonim válasza:
Alapozó kőpúderrel (bőrtónusoddal azonos színű) a megrajzolt vonal alatt közvetlenül ÓVATOSAN alapozz! Vagy vannak sminkfixáló sprék, kb 1500-2000 Ft, de nagyon nagyon sokáig elég. Én ha ilyen csilivili partysminket csinálok, és félek, hogy szétfolyik, sima hajlakkal fixálom, bár ezt azért nem ajánlom senkinek, de ha nincs kéznél épp semmi, az is megteszi. Ezt persze nem alkalmazhatod minden nap, de jobb mint a semmi.
5/7 A kérdező kommentje:
vettem alapozót,igaz sima nem kőpuderes.
2009. dec. 22. 18:59
7/7 anonim válasza:
vegyél vízálló szemcerkát!
én is szemüveges vagyok, és nekem is sokszor elfolyt a sminkem. kicsivel drágább ment a nem vízálló, de szerintem megéri
ja és ne feledd hiába vízálló, de ha arconöntenek vízzel ez is ugyanúgy fog viselkednei, mint a nem vízálló szemceruzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!