Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rajzolt szemöldök vagy termész...

Rajzolt szemöldök vagy természetes szemöldök? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik jobb vagy szebb egy lánynál ha meg van rajzolva a szemöldök vagy az eredeti?
2022. okt. 29. 19:23
 1/5 Metionin ***** válasza:
100%
Az alap szemöldöktől függ. Ha valakinek nagyon világos, hiányos, alig látszó a szemöldöke, az mindenképpen jobban fog kinézni egy festett vagy tetovált verzióval, meg lehet azt is olyanra csinálni, hogy szép és természetes hatású legyen. Ezzel ellentétben egy sötétebb színű, nem hiányos szemöldököt elég kiszedni formára és max megigazítani és máris jó.
2022. okt. 29. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Eredeti ápoltan.

S ezen véleményen vannak barátaim is.

Taszító a rajzolt és fura is. + felesleges sminkpazarlás.

Inkább szépen megcsinált hajakra, csatokra, hajdíszekre költsön a szemöldöke helyett.

Szexi a változatos haj, frizurák egy nőn.

Pl valakiknek hosszú hajuk van... Annyi mindent lehetne kihozni belőlük, de a lenyalt vasalt hajat választják és olyan klónszerűek ettől is.

Tüntetésen is sok lány nagyon hasonlított egymásra. O.o

Pedig vannak nők, akik állati jó frizurákat csinálnak maguknak pl youtube-on, tiktok-on.

2022. okt. 29. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A természetes a jobb szerintem, de attól függ mennyire vagy szerencsés. Nekem nem olyan sűrű, de cserébe kicsit össze vissza nő, szóval szedem aztán korrigálom, de nem rajzolt az egész. A ricinusolaj amúgy csodákat tud tenni ezzel, azóta jóval kevesebb gondom van vele ^^
2022. okt. 29. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez sok mindentől függ. Ha porral van “megrajozva” a szemöldök akkor annak lehet szép természetes hatása is. Pl. ha valakinek nagyon világos a szemöldöke akkor szebb karaktert tud adni az arcának ha megfelelő színű szemöldökporral kivan emelve. A ceruzás rajzolás viszont szerintem természetellenes a legtöbb esetben.

Ha szép a szemöldöke akkor pedig az eredeti a legjobb.

2022. okt. 29. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
85%

Én még nem láttam csúnya női szemöldököt.

Mármint ami természetes...

Viszont amiket tetováltatnak az valami borzalom xD

Ha valakinek erős azt simán ki tudja szedni szépre..

2022. okt. 30. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!