Férfiak műköröm vagy természetes?
Figyelt kérdés
Olyan sok nőnek van műkörme kíváncsi vagyok valójában tetszik e ez a férfiaknak?2022. febr. 20. 15:15
1/12 anonim válasza:
A fiúk zöme magasról tojik a köröm témára, ezen csak a lányok görcsölnek. Nem tudtad?
2/12 anonim válasza:
Nekem már nincs 3 évig volt, most szedettem le 3 napja. L
3/12 A kérdező kommentje:
Hát igazából sejtem hogy felesleges.. de egy kérdést meg ér.
2022. febr. 20. 16:13
4/12 anonim válasza:
A nők nem a férfiak miatt csinálnak műkörmöt hanem azért mert nekik tetszik.
5/12 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a természetesen hosszú körmeimet idegek is meg szokták dicsérni, hogy milyen szép. Nem is hiszik el, ameddig meg nem mutatom nekik, hogy nem mű.😅
6/12 anonim válasza:
Egy nő körme az utolsó dolog ami érdekel, amíg tiszta. A hosszú körmöt mondjuk nem szeretem, mert könnyen beragad alá a retek, amit ugyan elrejthet ha színes az adott köröm, de attól még ott van.
7/12 anonim válasza:
#6:
Inkább pont hogy a rövidebbet nehezebb tisztítani amúgy…
8/12 anonim válasza:
Persze, biztos azért nem lehet pl egészségügyben hosszú köröm, mert az higiénikusabb...
Saját tapasztalat is, hogy ha csak kicsit is megnő a körmöm, akkor már bemegy alá a kosz, pedig irodista vagyok, szóval nem a földet túrom. Ha levágom, már a kosz nagyrésze el is tűnik, hiszen nincs hová bemennie. Nyilván a rövidet is kell tisztítani, de sokkal könnyebb.
9/12 anonim válasza:
#8:
Nem amiatt, hanem mert törhet/lehet vele karmolni és mert átlyukasztja a nejlon kesztyűket.
10/12 anonim válasza:
Csak 30 éves kor után legyen műköröm, Ha azelőtt szép kezei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!