Mi a férfiak véleménye a sminkről?
Sziasztok!
Azon elmélkedtem,hogy sok férfi azt mondja,hogy zavarja ha egy nő sminkel,mégis azok a nők szoktak előnyt élvezni az ismerkedésben,akik használnak. Én például használok,de a természetes hatás felé megyek,nem “maszkolok”. A párom amikor megismerkedtünk mondta hogy a kevés sminket/természetességet szereti,mégis velem van. Akkor hogy is van ez?
Mert nem érzem hogy máshogy bánna velem smink nélkül
Miért van az hogy a férfiak a smink nélküli barátnő álmát kergetik,mégis utána egy csinos sminket viselő hölgy mellett “kötnek ki”?
Igen és úgy vettem észre hogy büszkébbek is a férfiak ha egy csinos,kicsit kisminkelt,tetőtől talpig igényes nő mellett sétálhatnak az utcán
Na jó,de nem arra gondolok most amikor valaki felismerhetetlen smink nélkül
Te ezek szerint csak “nem sminkelő” nőkkel voltál együtt gondolom
Egyrészt: tapasztalataim alapján a legtöbb pasinak a "láthatatlan" smink jön be, amikor nincs maszk a nő fején, de picit ki vannak emelve az előnyösebb részek, stb.
Másrészt: simán lehet hogy bejön neki az erős smink, de nem szeretne barátnőnek ilyen lányt.
Egyébként én is így sejtem. Mivel amikor valaki a természetes hatású sminkre törekszik,alig látszik a különbség amikor lemossa a sminket. Viszont talán sok férfi ha meghallja a “smink” szót,rögtön a sok alapozóra gondol,pedig legtöbbször csak egy kellemes,üde sminket visel a hölgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!