A dm-be melyik alapozó, korektor, púder és tus éri meg?
Nekem Trend it upos púderem van jelenleg, és én meg vagyok vele elégedve.
Szemhéjtusból pedig próbáltam már az Essence Liquid ink szemhéjtust, ebből a vízállóval és a simával is jó tapasztalatom van.
Illetve volt egy Trend it up-os ecsetes szemhéjtusom is, ami teljesen rendben volt, de sajnos úgy látom, hogy pont az a fajta most már nem található meg a DM-ben, legalábbis nincs fent a weboldalon.
Szóval én összességében a Trend it up márkájú termékekkel meg vagyok vele elégedve, nyilván ez egy olcsóbb kategória, de amiket eddig próbáltam tőlük, azok mind rendben voltak. De egyébként az Essence All about matt! púderével is meg voltam elégedve, illetve a Rimmel Stay Matte púderjával is.
Nekem az essence 16 órás alapozója jött be, és nem kell belőle sok. Az essence all camouflage+ matt folyékony korrektorát használom, a sötét karikára jó, de a bőr hibákra már nem annyira. Púderből a dm alverde naturkosmetik áttetsző fixáló púderjét tudom ajánlani nagyon.
Tusban nem tudok segíteni, mivel még nem használok, de az essence-nek, a maybelline-nek, esetleg a rimmel-nek vannak jó tusai.
De ez tényleg bőrtípustól függ, mert nekem zsíros bőröm van, így ha normál vagy száraz bőröd van akkor nem biztos, hogy az alapozó vagy a korrektor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!