Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Korrektorból bevált a Catrice...

Korrektorból bevált a Catrice márka? Púderből mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

A Catrice folyékony korrektorát néztem ki magamnak, de nem tudom, hogy érdemes-e megvenni. A szemem alá kéne, illetve pár pattanásra.

Emellett púderből milyen márkát ajánlotok? Por alapút szeretnék venni, azt hiszem kőpúder a neve (bocsi, nem vagyok otthon a témában). Nagyon világos a bőröm, ha ez számít.

Előre is köszi a válaszokat. :)

2022. okt. 12. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jó a Catrice, é szeretem ezt a márkát. Púderből nézd meg szerintem a Maybellinet, de a L'Oreal, a Rimmel és a Bourjoix is jó. Az Essence, a Rival meg a Trend it up határeset.
2022. okt. 12. 20:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

A szempillaspirálom is Maybelline, remélem beválik a púderjük is. :)

2022. okt. 12. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Krémmánián hasznos kommentek szoktak lenni, ajánlom
2022. okt. 13. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Catrice liquid camouflage az egyik legjobb korrektor!:D Viszont púdert ne a Catrice-től vegyél! Nekem se vált be, és további 2 ismerősömnek sem.
2023. máj. 14. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!