Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi az ami a napi sminkelésnél...

Mi az ami a napi sminkelésnél elmaradhatatlan nálatok?

Figyelt kérdés

Nálam a szemhéjtus,szempilla spirál, szemöldökceruza, és a szőllőzsír és a szájfény.

Alapozót sose teszek, szép bőröm van. Még pattanásim sincsenek.

2022. okt. 26. 06:50
1 2 3
 11/22 Metionin ***** válasza:
100%
7. Xard le a pontozást, van aki smink nélkül érzi jól magát. Csak így számodra a kérdés maga irreleváns.
2022. okt. 26. 11:15
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szempillaspirál. A szempilláim alig látszanak szempillaspirál nélkül, szóval már maga a szempillaspirál is tök jól feltudja dobni az arcomat, vagy nem is tudom hogyan fogalmazzak. Illetve minimális korrektort szoktam használni, habár szerencsére lassacskán a bőröm szebb és szebb, szóval már olyan túlzottan nem ragaszkodok a korrektorhoz, de azért egy kicsit felszoktam rakni. Illetve szeretek szemhéjpúdert is használni, de igazából nem baj, ha elmarad egy nap, de azért általában azt is szoktam. De amúgy mióta elkezdtem sminkelni, azóta számomra mindig is a szempillaspirál volt az, ami ténylegesen elmaradhatatlan.
2022. okt. 26. 12:26
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Világosító szérumot, hidratálót, alapozót, korrektort, púdert, szempillaspirált (szempilla ceruzát), szemöldökfestéket és ajakbalzsamot használok
2022. okt. 26. 13:00
 14/22 anonim ***** válasza:

Attól függ, ha csak itthon ülök egész nap vagy max boltba megyek el, akkor hidratáló-alapozó-korrektor-púder és a szempillaspirál + szájfény. Ez a nagyon minimál alap.

Munkába vagy egyéb nagyobb eseményekre pedig hidratáló, primer, alapozó, korrektor, zselés tus vagy szemceruza, szemfesték, szempillaspirál, púder, rúzs vagy szájfény, bronzosító, pirosító és highlighter :D

2022. okt. 26. 13:56
 15/22 NTBS ***** válasza:
Férfiként, nem sminkelek.
2022. okt. 26. 15:32
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Hidratáló, c vitamin szérum, fényvédő, szempillaspirál, fényvédős ajakír.

Fényvédő nélkül a boltba sem megyek le, mióta elmagyarázta a bőrgyógyász doktornő, hogy mit tud csinálni az UV a bőrrel. Még borús időben is.

Sminkelhetsz ezerrel, ha nem véded a bőröd! Mo-ra kicsit későn gyürűzött be ez az arcápolási rutin, mint a koreai, vagy francia hölgyeknél ez már megszokott.

2022. okt. 26. 20:19
 17/22 anonim ***** válasza:
Fényvédő,alapozó, bronzosító, szempillaspirál,szemöldökgél nálam ez az alap,viszont ha sietek és kb félórám van elkészülni akkor bronzosító, szempillaspirál. Nekem a mániám már tinédzser korom óta,hogy legyen rajtam bronzosító, anélkül ki se tudok lépni a lakásból.
2022. okt. 26. 21:01
 18/22 anonim ***** válasza:

Szemöldökceruza. Mondjuk mostanában arra is lusta vagyok. :D

De ha nem lennék az, akkor szemöldök+szempillaspirál+tus.

De amúgy azt is szeretem, amikor extrém színeket használok a szemhéjamon. Csk ahhoz végképp lusta vagyok manapság.

Az alapozó és korrektor ritka, főleg mióta szemüveges vagyok, egyszerűen a keret ilyen ránc szerű mintát csinál az orromra az alapozóból. Rúzs max fotókon, nem tudok egyszerűen sokáig kulturáltan létezni rúzsban, pláne ha matt.

2022. okt. 26. 23:30
 19/22 anonim ***** válasza:
fenyvedo, korrektor
2022. okt. 27. 18:21
 20/22 anonim ***** válasza:

Fényvédő nélkül sehova de még a redőnyt se húzom fel ameddig az nincs felkenve ami nem igazán smink hanem bőrápolási rész inkább amit majd megköszöm a böröm.

Én elég végletek embere vagyok, vagy teljes smink, vagy semmilyen smink.

Ritkán fordul elö hogyha csak a szemem akarom ki sminkelni mert olyan napom van, akkor csak korrektor, tus mert imádom, szempilla spirál, de ez nagyon ritka ha sminkelek munkába pl teljes sminket dobok fel úgy érzem befejezettnek igényesnek. Emellett persze még sok más terméket is használok.

2022. okt. 29. 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!