Suliba milyen sminktermékeket ajánlotok, ha nagyon intenzív sportos suliba járok, ahol a kemény testnevelés elmaradhatatlan?
Nemrég kezdtem el sminkelni , de félek , hogy az intenzív testnevelésórák miatt lefolyik a szempillaspirálom , nem ítélkezőket kérek , akik csak szidnak , hogy mégis minek smink , ha ilyen intenzívek a testnevelés órák , hanem lehetőleg normálisan válaszoljatok !
13 éves lány vagyok , és higyjétek el , nem sminkelem magam agyon , csak szimplán hülyeségből tettem fel egy szájfényt és szempillaspirált , és rájöttem , hogy jól áll ! :)
Szimplán csak baby lips ajakápolót , és szempillaspirált használok ^^
De a kérdésem lényege annyi : van e tapasztalatotok olyan szempillasirálról , ami akkor sem jön le , ha eléggé megizzaztanak és lehetőleg dm-ben kapható legyen :)
Én nem sminkelek, így lehet hülyeséget mondok, de vízálló nem jó?
Vagy ha óra után raknád fel újra?
Szerintem vízálló szempillaspirált vegyél szerintem az egy kicsit jobban "tart". Aztán ha vége a tesinek akkor gyorsan visszaöltözöl és megigazítod a sminked.
Velem is ez van csak nálunk nincs annyira "brutál" tesi, csak én nem vagyok valami sportos.
13/L
Nézz szét a jobb márkák között, nem tudom mennyit engedhetsz (vagy inkább anyud) meg magadnak. Vízállót keress, de még azok is foghatnak.
Egy másik tipp, viszel lemosót, tesi előtt lemosod, utána visszakened. Nem tart sokáig.
Köszi a válaszokat , mindenkit felpontoztam :D
Kipróbálom a sárgát , és mivel én rendszeresen edzek , edzéskor teszek fel , és meglátjuk ^^ :)
Igazából én 2000 alatt láttam az összes szempillaspirált a dm-ben , amit úgy dícsérnek hát ...
Max 3000-et adnék érte , nem fogok többet kiadni egy szempillaspirálra ,
feleslegesnek tartom ^^ :)
Szia! Sportos csaj vagyok, rendszeresen , minden nap sportolok, igaz idősebb vagyok nalad es mar nem jarok tesi órákra :)
De én SEMMI sminket nem rakok fel edzeshez, mivel hulyeseg rohadtul!! Elkenodik, csúnya lesz, megizzadsz stb...
Sztem csak tesi utan fesd ki a szemed, vagy tesi elott mosd le, egy kis zsepi + kis testapolo , kicsit szedsz le belole es maris nem fog elkenodni! ;) es max utana ujra kifested a szemed .
20/L
Köszi nektek is 7 és 8 ^^
Nem szeretném hogy én legyek az osztályban az , akin nevessenek , ha lefolyik a szempillaspirál , szóval lehet mégsem fogom használni :(
Olyanok az osztálytársaim így jobban belegondolva , csak a szekálás tárgya lennék :(
Csak jól járhatsz, ha nem sminkelsz tesire ;) máskor persze lehet.
#8 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!