Az elmaradhatatlan kérdés: Várod már a sulit? :D
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 01:44
1/13 anonim válasza:
Ne, kellett eszembe juttatnod?! :/ Ebből azt hiszem ki is derül, hogy iszonyúan...nem. :)
2/13 anonim válasza:
Egyaltalan nem es nem csak a sulit nem meg a tanulast hanem az osszes sznob osztalytarsamat se meg a szappanoperaba illo dramazast.Nyaron vegre megleltem es lelki nyugalmamat es majdnem megvilagosodtam erre megint jon a suli :(
4/13 anonim válasza:
Én most megyek 9. be szóval kíváncsi vagyok milyen a középiskola. Várom már , de nem a tanulás miatt :D te kérdező?? :)
5/13 anonim válasza:
Én nagyon várom. Az utóbbi egy évben csak a BSc szakdolgozatomat írtam, és nagyon várom a mesterképzést, jó lesz újra közösségbe járni, új dolgokat tanulni.
6/13 anonim válasza:
Én várom, bár kicsit aggaszt, hogy van 5 kötelezőm, és még mindig nem kezdtem el őket... :D
7/13 anonim válasza:
Én várom :) most megyek 9.-be (tavaly nyelvi előkészítős voltam)
És te? :D
8/13 anonim válasza:
7-es nyugi nekem 10 van... :D
Egyébként picit várom, de szerintem ez a kis lelkesedés kb. az első hét végéig fog tartani.
10/13 anonim válasza:
Nem várom. Újra körülvesz, és parancsolgat nekünk a sok idióta "tanár".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!