Várjátok már a sulit? Hanyadikba menteK?
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom, most leszek 8.-os2015. aug. 10. 12:26
1/12 anonim válasza:
Várom az egyetem második évét, de a középsulit sosem szerettem
2/12 anonim válasza:
2 eves szakma jon igy erettsegi utan, kicsit mar varom! Kivancsi vagyok milyen lesz:)
3/12 anonim válasza:
Diploma után következik a mesterképzés. Várom.
5/12 anonim válasza:
Végzős leszek.
Várom a szalagavatót, bankettet, stb, de nem várom az érettségit, se a találkozást az osztályommal.
6/12 anonim válasza:
Várom ,hogy egyetemista legyek :) L
7/12 anonim válasza:
Én is várom, most leszek 9.-es. :) Igazándiból vegyes érzelmeim vannak, mert egy elég erős gimibe megyek, egy baromi rossz általános és gimiből, szóval nem tudom mekkora lesz a váltás, mennyit fog kelleni tanulni a 8.-hoz képest... Szóval a tanulást egyáltalán nem várom, meg a napi rutinokat sem, viszont nagyon izgulok, hogy milyen lesz, hogy már nem a régi osztálytársakkal fogok találkozni nap, mint nap, hanem az újakkal :D
8/12 anonim válasza:
borzasztóan, mert koleszos vagyok, és imádom :) 10-es leszek, de ez a 3. évem lesz (kéttan)
9/12 anonim válasza:
Aki leszavazta a diplomásakat, az miért tette? Ők nem várhatják az új tanévet? Paraszt.
10/12 anonim válasza:
Harmadik év lesz az egyetemen. Természetesen várom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!