Egy réteg sima körömlakkra tehetek egy réteg UV-n kötő erősítő zselét, hogy műköröm hatást érjek el?
Nem működik így. Körömlakkra nem tapad meg rendesen a zselé és mivel felül van a keményebb anyag, így nagyon gyorsan szét fog repedezni.
Normális körmös nem csinál ilyet.
A barátnőd azértz mondott butaságot - hogy kevesebbet fizetsz - mert a körmös annyit kér, amennyit akar. Ha plusz időt töltesz nála, és plusz anyagot használ, akkor többet fog kérni, ez evidens.
Én azért nem tartom jó megoldásnak, mert a normál körömlakk nem tapad úgy a körömhöz, mint egy gél-lakk vagy műköröm. Gondolj csak bele, lakkozás előtt kb sehogy sem készíted elő a körmöt, nem használsz eszközöket, folyadékokat. Nem is tart sokáig. Műkörömnél vagy gél-lakknál először finom reszelővel vagy bufferrel felbolyhozzák a körmöt, majd megy rá 2-3 féle dolog. Nail prep, primer, bond... Ezek biztosítják, hogy az anyag tapadjon, ragaszkodjon a körömhöz.
Egyébként a 2-es válaszoló nem mond hülyeséget. Ha nem szereted sokáig ugyanazt a színt bámulni, meg sok körömlakkod van, akkor húzz egy réteg színtelen zselét a természetes körmödre, lámpázd meg, és azt lakkozd. UV lámpa kb 1500 Ft Shein-en. Itthon biztos lenne vagy 8000. Én a reszelőgépet is onnan rendeltem, kb 3000 Ft volt, itthon meg 12.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!