Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ugye ez csak valami vicc h...

Ugye ez csak valami vicc h hetkoznapi sminkre ennyi alapozas kell?

Figyelt kérdés

[link]

Mert akkor en a bdos eletbe nem kezdek el sminkelni.

Ti mennyi mikyen alapozot tesztek fel?

Korrektor jo szemhejalapozasra?

2022. szept. 27. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne dőlj be nekik, az ilyeneket ezért fizetik (kedvelem Rebekát, nem rosszból mondom, de ez az igazság).
2022. szept. 27. 17:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ő egy modell, neki ez nyilván hétköznapi. Más bálba ken magára ennyit kencét.

Mellesleg nem mondta, hogy így kell, csak hogy ő így csinálja.

2022. szept. 27. 17:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván semmi nem "kell".

Én speciel alapozót egyáltalán nem is használok.

¯\_(ツ)_/¯

2022. szept. 27. 17:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Hahó, korrektor jó szemhéjalapozónak?
2022. szept. 27. 17:41
 5/11 A kérdező kommentje:

És Ti hogy csináljátok?

Egy alapozó elég ugye?

Vagy az alapozó arcra az jó a szemhéjre is?

2022. szept. 27. 17:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kell, attól, hogy ő így csinálja, ez nem egy kötelező lépés. Bőven jó sokkal kevesebb alapozóval, de én amúgy hétköznap azt se használok, csak folyékony korrektort a szemem alá és ha van bőrhibám, akkor oda. Az itt felhasznált termékek egy részét se használom hétköznap, csak alkalmi sminkhez.

Lehet használni korrektort szemhéjalapnak. Nem ugyanolyan persze, de megteszi, főleg ha csak valami egyszerűbb, nem csillámos sminket csinálsz.

2022. szept. 27. 17:48
 7/11 Metionin ***** válasza:
89%
Sok videóban olyat látok, hogy már eleve van valamennyi alapozó a csajon és úgy ken magára még vagy 2 réteg cuccot. A valóságban a legtöbben nem használnak vagy csak bb krémet, vagy vékony réteget kennek fel. Én pl. csak púderezek átlátszóval, mert zavar a fényvédő csillogása.
2022. szept. 27. 21:01
 8/11 Metionin ***** válasza:
86%
Egyébként a videóban a csaj bőre egyáltalán nem igényelne alapozót, nem is értem, miért keni fel. Neki is bőven elég lenn egy sima áttetsző púder, nemhogy még plusz korrektor az alapozó fölé...
2022. szept. 27. 21:05
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Én nem használok semmilyen alapozót, primert, bázist, mégis fent marad a sminkem. Ez bőrtípus függő, pl zsíros bőrön jobban kenődik a smink, de egy átlegember nem ken magára ennyi cuccot.

És hiába mondja, hogy ez egy hétköznapi smink, nem az. Nem is néz ki jól természetes fényben ha ennyi réteg van a bőrén. Pláne, hogy manapság a ragyogó, természetes bőr a divat, nem ez, hogy viaszbabának sminkeli magát. A Double Wear már magában egy iszonyat tömény, fullasztó, maszk hatású alapozó. Ő meg még rak primert, púdert, korrektort. Hiába minőségi cuccok, megfelelő színnel, a végeredmény kb annyira természetes hatású, mint Pamela Anderson mellei.

Jó a korrektor is szemhéj alapnak.

2022. szept. 28. 16:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki mindennap alapozót használ nem egészséges ilyen teljes fedést biztosító alapozót használni, ezt tipikusan esküvőre/alkalmakra szokták csak javasolni. Én csak korrektort használok (catrice camouflage-ot) a szem alatti+orca részre és púdert teszek fel (ezt blenderrel szépen fel lehet vinni). Az alapozás számomra a legtöbb időt igénylő lépés, hogy szép legyen. Nem is beszélve arról, hogy pár óra után látszik, hogy kopik stb. Én azért szeretem ezt a megoldás mert, ha a havim környékén kijön 1-2 csúnyaság, azt is szépen elfedi. Inkább csak próbálok egy szép bőrképet tartani. Reggel arckrémet, fényvédőt is viszek fel. Így is kb. 20 perc szokott lenni az arcápolás és sminkelés együtt.
2022. szept. 30. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!