Ugye ez csak valami vicc h hetkoznapi sminkre ennyi alapozas kell?
Mert akkor en a bdos eletbe nem kezdek el sminkelni.
Ti mennyi mikyen alapozot tesztek fel?
Korrektor jo szemhejalapozasra?
Ő egy modell, neki ez nyilván hétköznapi. Más bálba ken magára ennyit kencét.
Mellesleg nem mondta, hogy így kell, csak hogy ő így csinálja.
Nyilván semmi nem "kell".
Én speciel alapozót egyáltalán nem is használok.
¯\_(ツ)_/¯
És Ti hogy csináljátok?
Egy alapozó elég ugye?
Vagy az alapozó arcra az jó a szemhéjre is?
Dehogy kell, attól, hogy ő így csinálja, ez nem egy kötelező lépés. Bőven jó sokkal kevesebb alapozóval, de én amúgy hétköznap azt se használok, csak folyékony korrektort a szemem alá és ha van bőrhibám, akkor oda. Az itt felhasznált termékek egy részét se használom hétköznap, csak alkalmi sminkhez.
Lehet használni korrektort szemhéjalapnak. Nem ugyanolyan persze, de megteszi, főleg ha csak valami egyszerűbb, nem csillámos sminket csinálsz.
Én nem használok semmilyen alapozót, primert, bázist, mégis fent marad a sminkem. Ez bőrtípus függő, pl zsíros bőrön jobban kenődik a smink, de egy átlegember nem ken magára ennyi cuccot.
És hiába mondja, hogy ez egy hétköznapi smink, nem az. Nem is néz ki jól természetes fényben ha ennyi réteg van a bőrén. Pláne, hogy manapság a ragyogó, természetes bőr a divat, nem ez, hogy viaszbabának sminkeli magát. A Double Wear már magában egy iszonyat tömény, fullasztó, maszk hatású alapozó. Ő meg még rak primert, púdert, korrektort. Hiába minőségi cuccok, megfelelő színnel, a végeredmény kb annyira természetes hatású, mint Pamela Anderson mellei.
Jó a korrektor is szemhéj alapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!