Minek egy szilveszterre sminkeshez menni agyon pingáltatni magatok? Egy szaros szilveszter. Azt mondom ha az esküvőmön, ballagáson mennék sminkeshez az oké. de ez vicc
Dehogy megyek. Csak úgy leszek natúrba, ahogy szoktam. Max. szempillaspirál, szájfény. Én így is szép vagyok :)
Persze, ha valaki akar, tőlem mehet. :)
vicces, amikor valaki azon háborog, hogy nem mindenki olyan mint ők.
én se megyek sminkeshez, még buliba se ma, mégis képes vagyok felfogni ha másnak ez jó. az emberek szeretnek néha kiszakadni a hétköznapokból, a megszokásból, és sokan ezt hétköznapokon nem tudják megtenni. a különleges események viszont teljesen jók erre, van mi motiválja. szilveszter pedig nincs minden nap. ugyanez igaz az esküvőre, ballagásra, születésnapra, nyaralásra, karácsonyra és mit tudom én még mire. van valami ok, amiért ezeket megtehetik és még partnerük is van benne, mert más is csinálja.
Ballagáson minek sminkeshez menni? Úgyis csak az osztálytársak, meg a rokonok látnak, esküvőn szintúgy minek, sőt levegőt is minek veszel egyszer úgyis meghalsz, enni-inni is felesleges.
Ha valakit az tesz boldoggá, hogy szilveszter alkalmából profi sminkes pingálja ki akkor váljék egészségére, érezze magát nagyon jól, legyen boldog új éve.
Ha van rá pénze akkor csinálja, egyedül akkor ítélem el és tartom fölösleges költekezésnek az ilyen dolgokat ha utána sír a szája, hogy nincs mit enni.
Ha nem kell hallgatnom a vinnyogását felőlem, minden áldott napot kezdhet sminkesnél.
Épp az a baj ha csak az esküvőn, ballagáson csinál ilyet. Az képmutatás.
Te talán csak a ballagásodon öltözöl fel igényesen? Mert akkor elég *khm* proli lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!