Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Amikor levágom a hónalj...

Amikor levágom a hónalj szorzetem nagyon fáj a hajlatnál, dörzsöli és kellemetlen. Mit csináljak h ne fáljon? Most ez nem vicc, komolyan kérdezem, legyszi aki tud ertelmesen válaszoljon❤

Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Az a szőrzet részben azért van ott, hogy a súrlódást csökkentse. Ha eltávolítod, akkor fogod ezt tapasztalni. Az evolúció nem tud a divatnak behódolni, ezért is van a mondás, hogy a szépségért szenvedni kell. Ha csak a szúró szőrszál a gond, akkor gyantázd.
2022. máj. 17. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Idővel megszokod.

Gondolom "kezdő" vagy, új és szokatlan irritációkra érzékeny a bőr/test.

De pl nekem kellemetlenebb és nem pattogzódok ki, ha a szőrrel megfelelő irányba húzom a borotvát.

Ha szőrrel ellentétesen szedtem le nekem begyulladt, visszanőtt stb.

+bőrnyugtató krémet jó használni. Natúr természetes kozmetikumot.

2022. máj. 17. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne borotváld, hanem epilátorral menj neki. Akkor nem fog szúrni.
2022. máj. 17. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a #3 hozzászólóval. Epillátor, először megkönnyezed, de utána jobb lesz. Még jobb, ha elmész gyantáztatni, az sokkal rövidebb ideig fáj.

Másnap kend be testápolóval. Aznap ne kend be semmivel.

Akkor a legkellemetlenebb, amikor picit kezd kinőni, és pont úgy fordul, hogy minden irányból bök. Ez akkor is eljön, ha epillálod vagy gyantáztatod. Pár napig túl kell élni. Nem szabad vakarni vagy piszkálni, akkor tovább tart.

2022. máj. 17. 20:08
 5/6 anonim válasza:
100%
1-2 napig ilyen érzés.
2022. máj. 17. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mármint akkor dörzsöli, amikor nő vissza nem? Figyelj arra, hogy időben újra borotválkozz, aztán idővel a bőröd kicsit megvastagszik és nem fogja irritálni a növő szőr.
2022. máj. 20. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!