Milyen érzés a septum piercinget hordani? Érződik hogy van valami az orrban illetve mozog használat közben?
Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 16:33
1/4 anonim válasza:
Csak másfajta pcről tudok nyilatkozni:)
2/4 anonim válasza:
Nem, nem érzem.
Attól is függ milyen ékszer van benne, de nekem se karikával, se legyezővel se patkóval nem volt probléma, az 5 év alatt mióta megvan.
A nagyobb méretek be tudnak büdösödni ha nem mosod, pont úgy mint egy fülbevaló vagy egy fültágító.
3/4 NemFogodKitalálni válasza:
Nekem igaz meg csak par hettel tobb mint 1 eves, de az elso par nap kivetelevel soha nem ereztem hogy bent van. Mintha ott sem lenne. Mozogni neha ha lehajolok, akkor elore hajlik, vagy ugyan ez ha haton fekszek, akkor hatra. De erezni nem erzem, csak az ujjammal tapogattam mar ki kivancsisagbol 😅
Ez ugyan az, mint a fulbevalot sem erzed, hogy bent van a fuledben. Csak tudod hogy ott van es kesz.
4/4 anonim válasza:
Mennyiért lehet csináltatni septum piercinget, és melyik az a szalon, ahol legtisztább módon készítik? A válaszokat előre is köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!