Szempillaspriál használat?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Hogyan tudnám kiküszöbölni azt, hogy mikor kifestem a szempillámat, a töve nem maradjon sznezetlen. Világos színű és dús szempillám van, ezért viszonylag jól látszik.
Ti hogyan oldottátok meg?
Köszi a választ
2021. dec. 11. 15:13
1/3 anonim válasza:
gyakorold a szempillafestést.. félig lecsukott szemmel, rápislogsz, fentről spirálozod.. próbálgasd :) végső esetben kozmetikussal festesd be, akkor biztosan nem látszik hogy ott nem spiráloztál
2/3 anonim válasza:
Ha szemhéjpúdert teszek a szemhéjamra nekem is befogja a tövét pedig nekem sötét fekete! Nem hogy egy szőkét, igen nagyon egyszerű utolsó lépésként spirálozz én is ezt teszem, maybelinek vannak nagyon jó spiráljai ne félj tőlük.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2021. dec. 13. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!