Beuty blender használatában tudnátok segíteni? (Lent hogy milyet vettem)
Figyelt kérdés
Szóval ilyet vettem nem vagyok nagy sminkes amit szoktam használni az hidratáló krém aztán maybelline alapozó és púder. Szóval a szivacsot kell vizezni, melyik oldala mire jó az alapozót a kezemre nyomjam és onnan vigyem fel a szivacsra illetve milyen mozdulatokkal használjam?
2021. jan. 17. 18:39
1/2 anonim válasza:
Én így szoktam, de lehet, közel nem profi módon:
Bevizezem, alaposan kinyomkodom, épp csak kicsit nedves legyen. A vastagabb (ennél a fekete) felére nyomom az alapozót. Több ponton odanyomkodom az arcomhoz, nyakamhoz,lesz pár alapozós folt, azokat utána elkenem a szivaccsal, kicsit ütögető, paskoló mozdulatokkal egyenletesítem.
A hegyes végét használom a pici helyekre, szem alá pl.
2/2 anonim válasza:
Én ha szivacsot használom akkor először bevizezem úgy, hogy a felesleges vizet kinyomkodom belőle, és a térfogata is kicsit megnő a szivacsnak, rugalmasabb is lesz. Utána a kezemre szoktam rakni az alapozót, és vagy a szivacs hegyét mártom bele, vagy a kezemet használva felviszem az arcomra, és a szivacs szélesebb, kerekebb részével eloszlatom. Általában azért is csepp alakú a kialakítása, vagy legalábbis valahol szűkebb hogy kis területeket is elérj, meg a krémes állagú cucc felvételét is segíti. De az is lehetséges, ha pl. korrektorhoz használod, vagy bármi olyasmihez, ami már eleve az arcodon van pl. stiftes bronzosító, akkor egyből használod az arcodon. Púder és szivacs használatával lehet alkalmazni a baking technikát :3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!