Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Férfiak! Ti hogy álltok a...

Férfiak! Ti hogy álltok a sminkhez?

Figyelt kérdés

Ezermillió meme, vicc, film/sorozat jelenet és utcai beszélgetés van abból hogy a férfiak nem szeretik a "kivakolt" nőket.

Mégis a valóság az, hogy a természetes szépség, jó tulajdonságokkal rendelkező nő (nem magamról beszélek mielőtt nekem estek) évek óta szingli. Míg azok akiknek kibírhatatlan rbanc stílusa van és annyi smink van rajta hogy tényleg felismerhetetlen anélkül házasodik, gyereket szül....

Miért??? Miért hangoztatjátok hogy nektek nem kell a 2 kg vakolattal, 20 cm-es műkörömmel rendelkező hisztis pcsa, hogyha közben rá se néztek az ellenkezőjére...

Vagy a smink nélküli csaj azonnal kuka ha van rajta 5kg felesleg vagy vékony ugyan de nincs nagy melle?

2022. aug. 14. 13:49
1 2
 11/19 B2man ***** válasza:
94%
8-as! A jó, diszkrét smink lényege: a hibákat eltakarja, a szépet kiemeli!
2022. aug. 14. 14:54
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Hát az a lényege hogy nem látni :D Szóval elfeded a karikákat, felélínkíted az arcod pírral, kiemeled a szemed szebb pillákkal, kitöltöd a lyukas szemöldököd ami ilyen megrágottnak hat amúgy....az összehatás csodás, de nem jut róla eszedbe hogy festve vana dolog...
2022. aug. 14. 15:07
 13/19 anonim ***** válasza:
18%
Nekem szerencsére szép a bőröm, csak egy vékony réteg alapozót szoktam felkenni, hogy egységes legyen a bőröm színe. A szemöldökömet szoktam még ceruzával formázni + szempillaspirál. En igényesebbnek és nőiesebbnek látom magam így, mint teljesen smink nélkül, de így is full természetes hatást keltek. Sok pasinak tetszem, van párom is, szóval nem hiszem, hogy bárkit zavarna ennyi smink. Én azt nem tartom szépnek, ha valakin túl sok a smink vagy igénytelenül van megcsinálva, sőt én a színes sminket is ódivatúnak és prolisnak látom (kék, zöld szemhéjak meg pirosító, csillámporos dolgok stb). Ez szerintem a férfiaknak sem nagyon jön be.
2022. aug. 14. 16:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sjanos hormonális aknéim vannak, rengeteget küzdök ellenük minden módon, de mérsékelni s evolt könnyű...ha nincs rajta smink akkor megy a szemétkedés hogy mossam már meg az arcom gusztustalan, ha meg van rajta smink akkor "xd rizsescsoki XXDDD" és akkor most ilyenkor mi legyen? Megteszek mindent, de még ninc smeg a megoldás és valószínűleg valamennyi akné még évekig velem van, bujjak el?
2022. aug. 14. 16:06
 15/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem jon be a smink, de ha nagyon jo a csaj nem tart vissza egy keves. A nok inkabb maguknak meg egymasnak sminkelnek.. a csavokat nem erdekli ilyesmi
2022. aug. 14. 19:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Olyan verziót miért nem tettél, hogy se a smink, se a kilók nem számítanak?
2022. aug. 14. 22:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Mert a valóságban él, nem a Bridget Jones-ban.
2022. aug. 14. 22:44
 18/19 A kérdező kommentje:

#17 a fejembe látsz:D

#16 vedd úgy hogy a smink nélkül opció ezt foglalja magába.

2022. aug. 14. 23:40
 19/19 anonim ***** válasza:
59%

Igen, ezt én is tapasztaltam, hogy a férfiak többsége nem veszi észre a sminket. Pedig van rajtam alapozó, púder, bronzosító, hightlighter (hétköznapi, nem a nagyon csillámos) szempillaspirál, rúzs (natúr színek), a szemöldököm púderes szemöldökfestékkel ki van emelve. Ez a mindennapi sminkem. És egyszer egy társaságban meg is jegyezte egy fiú ismerősöm, hogy “de hát én nem is szoktam sminkelni.”

Az alkalmi sminkem a füstös szem nude rúzzsal, vagy tusvonal vörös rúzzsal. Ezt már észreveszik.

2022. aug. 17. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!