Hol tudnék olyan férfiakkal megismerkedni, akik nemcsak belül, de kívül is gyönyörűek? Szép fogak, jól beállított haj, magas és izmosabb test. Hol lehet ilyet találni?
Sajnos mostanában rájöttem, hogy hiába intelligens, odaadó és tökéletes egy férfi, ha egyszerűen nem vonzódom hozzájuk a külső miatt. Keresem a helyes srácokat, akik kicsit is magasabbak, izmosabbak, de egyszerűen csak a social médiában vagy épp más, számomra kevésbé szép lány mellett látom őket.
Hol lehetne kifejezetten őket megcélozni?
Hát létezik, létezik, de ritka mint a fehér holló.
Ráadásul kopaszra nyirjak a hajukat... Nekem is jobban tetszenek a magas, elegáns, nem tarkopaszra nyírt férfias férfiak. De nálunk csak elvetve akad.
Esetleg az orvosi vagy jogi egyetemi bulikon nézz körül. Ott vannak szerintem.
Nem ertem, hogy miért lenne toxikus vagy egetrengető elvárás az, hogy az ismerkedés szakaszban adjon magára az ember?
Sehol nem írtam az igaz, de kifejezetten én sem szeretem, ha valaki social media szinten el. A hivatasombol adódóan én sem extrazom magam annyira túl, de azért egy randira szépen fel szoktam öltözni és igenis megtisztelem a partnerem. Tényleg akkora nagy keres ez? Ennyire kivesztek ezek a dolgok? Nekem egy férfias parfüm illata is nagyot tud dobni a kisugarzason. Az meg pláne, ha megvan csinálva valakinek a haja. Mi olyan nehéz ebben? A lányok fele irányuló ezernyi más elvárás mellett…
#6-os a második mondatoddal egyet értek. Az elsővel nem.
#7: nem az elvárással van a baj, hanem a stílussal: "kívül is gyönyörűek" "egyszerűen nem vonzódom hozzájuk a külső miatt" " kevésbé szép lány mellett látom őket" "Mi olyan nehéz ebben?" Mi ez, ha nem toxikus? :D Egyébként nagyon nem érdekel, hálistennek már nem a párkeresés időszakában járok, csak kicsit felbosszant, hogy olyan magas lóról írsz, amihez soha senki nem érhet fel. Mondjuk te szívod meg. Magányos leszel így örökké. Vagy elégedetlen. Egyik sem lehet túl jó...
8-as
Sajnos a megnyilvánulásommal többször akadt gond az életem során.
Bocsánatot kérek mindenkitől, aki ezt a kérdést bántóan fogadta. Nem sértésnek szántam, nem szerettem volna senki önképét rombolni.
Elnézést érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!