Kedvenc körömlakk?
Figyelt kérdés
Vennék egyetlen körömlakkot kipróbálásra, valami nude árnyalatot, hogy szandálban is kinézzek valahogy. Viszint előtte sosem használtam, kézre sem.
Szerintetek milyen márkát érdemes, van kedvenc? Szín is jöhet, valami nudeban gondolkozom
2022. jún. 8. 08:47
1/6 anonim válasza:
A catrice lakkokat szeretem, nem drágák, relatíve tartósak és az egész márka állatkísérlet-mentes. 🐾
2/6 anonim válasza:
Moyra. Viszonylag olcsó, és én is sok körömlakkot próbáltam már, de még is, a Moyra olcsó, de nekem ez volt a legtartósabb eddig, főleg ha használ az ember hozzá alaplakkot és fedőlakkot. De ha az ember lábkörömre használja, akkor tartósságra szerintem kb. ugyanolyan mindegyik márka, mert azért a lábkörmöt nem éri annyi víz és külső hatás, mint a kezeket, szóval azért jóval tartósabb a lábkörmön a körömlakk.
3/6 Metionin válasza:
Alapvetően én nem tapasztaltam ordító különbségeket a színes lakkokban, márkától függetlenül mind ugyanannyi ideig tart ki, inkább az alaplakk és fedőlakk számít. Nude vonalon nem használok lakkot de abból érdemes sűrűbbet venni, mert a világos színek jobban csíkoznak. Moyra, H&M, Catrice, Rival amiket szeretek és ezekből van többféle nude is.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, moyra lakkot vettem, még bénázok de majd belejövök és akkor szép is lesz
2022. jún. 9. 08:14
5/6 anonim válasza:
Nekem az O.P.I. a favorit.
Drága, de megéri.
Ha kísérleteznél, vannak mini szettek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!