Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek normális ha egy...

Szerintetek normális ha egy lány 11 éves korától sminkeli magát? (lent)

Figyelt kérdés

11 éves kora óta sminkeli magát a bnőm de nagyon komolyan , alapozó , korrektor , szemhéjpúder , szájfény , szemceruza , spirál stb...

olyan vastagon feketével.:\\:O

meg vasalja a haját minden nap vagy ötször., még suliba is , tesi után. ez normális? :O

2010. szept. 19. 09:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 leszek. Úgy érzem, hogy nincs is szükségem rá, de nagyon kedvem meg időm sincs sminkelni állandóan. Iskolába nem engedik, sem a tanárok, sem a szüleim, és az az igazság, hogy én sem akarom. Nem szeretném, ha úgy ítélnének meg, mint néhány osztálytársamat. Ha megyek valahova suli után haverokkal esetleg, akkor korrektor, szájfény és csakis belülről kihúzom a szemem ceruzával, ami nem igazán látszik, de optikailag nagyobbnak tűnteti fel a szemet. Szerintem, ha szüksége van rá ( pattanásos, egyenletlen bőr, stb.) akkor csakis MÉRTÉKKEL, de sminkelhet. Szülei és tanárai ha engedik, akkor nem hiszem, hogy abba fogja hagyni, mert te rászólsz. ( Ez amúgy abszolút nem ellened szól, sőt.) Attól, hogy te jót akarsz neki, lehet, hogy ő nem így fogná fel.
2010. szept. 19. 13:48
 12/16 A kérdező kommentje:
köszi az összes komit.:D
2010. szept. 19. 19:53
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

háát 11 évesen még GÁZ!

én 13 vagyok. suliba kőpúdert szempillaspirált és enyhén csillogós ajakápolót használtam de barátnőmre rászóltak a szempillaspirál (csk az volt rajta) miatt úgyhogy azóta semmit.

amikor meg nem suliba vagyok akkor meg kőpúder, enyhéncsillogós ajakápoló, szempillaspirál, fekete szemceruza alul felül.

de azért még nem k**vás a kinézetem csk legalább nem hánynak rám az emberek az utcán.

11 éves még ne sminkelje magát így persze amikor én voltam 11 azt hittem tök érett vagyok meg minden de nálunk a suliba a 11 évesek nem tudják mi az h menstruáció meg pedofil szal -.-"

12-13 éves korátol simnkeljed magad meg a barátnőd is (hajvasalás oké én is szoktam de kb havonta 1x)

ha nagyon ragyás alapozó ...

amúgy koravénen hat.

sulin kívül am. inkább smink de suliba :O nekünk mondom a szempillaspirált is kiszurja Böske. :DDD

2010. szept. 23. 18:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt teljesen megértem hogy a tizenévesek korrektort meg pattanás elleni szereket használnak.De ,hogy alapozó meg a többi?? 11 évesen még nem ezzel kellene foglalkozni.Nagyon-nagyon gyerekes dolog.Gyerekkorban a legszebb az ember,akkor meg minek festegeti magát??? Minek az alapozó? Fúúú ,de irritáló h*lye kölyök!
2013. febr. 6. 08:43
 15/16 Zsuzsabuzsa válasza:

MINEK KELL SMINKELNIE MAGÁT???Persze nem ő a hibás,hanem a tanárok,meg a szülei,ha rá haggyák akkor mégjobban tönrketeszi az arcát...na a hajvasalás...a régi sulimban egyfolytában azt mondták az osztáyltársaim,hogy vasaljam a halyam,emrt úgy sokkal szebb vagyok,de én a göndört szeretem,és sok fiú meg nem is foglalkozik,jó egy fiú mondta,hogy szép a hajam...de hogy vasalja a haját,5x egy nap...1 év ..SŐT 9-10 hónap múlva olyan ronda,igényltelen,és törékeny lesz a haja,HOYG SEHOVA SEM FOG KIMENNI,A SMINK MEG NEM FOGJA MEGMENTENI,AZZONNAL FEJJEZE BE,HA TÉYNLEG "SZÉP" AKAR LENNI,AKKOR VÁRJON PÁR ÉVET,MIRE TÉNYLEG ELKEZDHETI A SMINKET,DE MÉRTÉKKEL!!A halvány szájfény az oké,korrketor hibákra,oké,labello száj kiszáradásra,oké..DE ENNYI

max hétköznapokra picit több DE MÉRTÉKKEL!!!

Ha ezt elolvassa a barinőd ezt ajánlom neki:FEJEZD BE,MERT OLYAN OCSMÁNYUL FOGSZ KINÉZNI PÁR ÉV,VAGY HÓNAP MÚLVA,HOGY SEHOVA SEM FOGSZ MENNI,A SULIBA SEM,MIVEL ELSZÉGGYELED MAGAD!!!A HAJVASALÁS MEG ÚGY TÖNKRE MEGY A HAJAD!HA TÉNYLEG SZÉP AKARSZ LENNI,AKKOR HAGYD ABBA!!!A TERMÉSZETES SZÉPSÉG A LEGSZEBB!!!HA AKARSZ SMINKELNI AKKOR 16 ÉVES KORODBA KEZD EL!!! ÉN SOKKAL TÖBB VAGYOK,MINT TE,ÉS AZON SEM FONDOLKODTAM,HOGY MI LENNE HA HASZNÁLNÉK PIROSÍTOT,A SMINK ESZEMBE SEM JUT,HA VAN BŐRHIBÁM KORREKTORRAL ELTAKAROM,ÉS ENNYI!!!!!NEM RÉDEKEL A SMINK,MERT NEM AKAROK CICABABA LENNI,MEG NEM AKAROK K****SAN KINÉZNI!!!!FEJEZD BE!!!!HA A SZÜLEID NEM SZÓLNAK RÁD,ATTÓL MÉG NE TEDD,GONDOLG EGY PICIT MAGADRA,ÉS HA VAN GÉPED 8bár szeritnem van,ha iylen szüleid vannnak) AKKOR RÁ TUDSZ KERESNI A NETEN,HOGY A HAJVASALÓ EMG A SMINK MILYEN KÁROKAT TESZ AZ EMBEREN!!!!

2016. szept. 8. 20:27
 16/16 anonim válasza:
Szertintem nem normális. Én már elmúltam 11 régen, de emlékszem, hogy akkor csak egyszer-egyszer voltam kisminkelve pl. ha esküvőre mentünk egy közeli rokonhoz. A hajvasalás nagyon árt a hajadnak, szóval szerintem hagyd abba. De ha te k*****an akarsz kinézni, akkor hajrá, tedd tönkre az arcod és a hajad
2020. jún. 13. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!