Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A lányok smink nélkül szebbek...

A lányok smink nélkül szebbek vagy sminkben?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a smink bizonyos jó tulajdonságokat ki tud emelni, de ha mégis választani kéne kihez mennétek oda hamarabb?
2022. máj. 31. 10:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

A lányok smink nélkül szebbek vagy sminkben?

Hát ha smink nélkül szebb lenne mindenki, akkor minek vesztegetné sminkeléssel az idejét bárki is? De lehet a sminkelést is rosszul és jól csinálni.

Az, hogy kihez mennek oda hamarabb, sok minden mástól is függ. Előfordul olyan, hogy pont a szebbhez nem mernek odamenni.

2022. máj. 31. 10:35
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
A szépséget nem befolyásolja a smink, csak a pillanatnyi megjelenést.
2022. máj. 31. 10:42
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Aki szép, az smink nélkül is szép. Egy kis sminkkel még jobb lehet.

Aki meg nem szép, annak sokat tud segíteni egy normális smink.

2022. máj. 31. 11:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalat, hogyha nincs rajtam valami extra smink vagy szín a pasik többsége észre sem veszi, hogy ki vagyok kenve.

Ő is ki van sminkelve, mégis egy hozzá nem értő pasi észre se venné [link]

2022. máj. 31. 12:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki szép lehet mégszebb sminkben. Ha viszon túl kirívóan sminkel vagy egyszerűen nem ért hozzá ronthat rajta.

Aki nem szép azon javíthat a smink, különösen ha nagyon ügyesen csinálja. Természetesen, ha bénán csinálja rajta is ront.

Ha valaki ügyesen csinálja, vagy egy sima láthatatlan sminket készít azzal biztosan kicsit előnyösebb lesz.

2022. máj. 31. 12:19
 6/12 Metionin ***** válasza:
100%

4. Dettó, natúr szemhéjjal és nude rúzzsal közlik, hogy de szép vagyok smink nélkül, színes szemhéjjal és színes rúzzsal meg hogy miért van rajtam ennyi smink. Miközben az arcomon mindig ugyanannyi cucc van: fényvédő meg púder.

Szóval ja, hozzá nem értők véleménye igazából nem releváns, mert az tetszik nekik jobban, aki ránézésre szebb, sokszor nem veszik észre, hogy van-e smink.

Amúgy objektíven nézve mindenki szebb egy előnyös sminkkel és mindenkin ront egy előnytelen smink.

2022. máj. 31. 13:15
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Aki szép, az sminkben, és smink nélkül is szép legyen nő, vagy férfi. A szépség relatív. A natúr arcbőr jobb, mint egy elrontott smink, viszont egy jól időzített és gondosan felkent smink lehet jobb, mint egy no-makeup. Szerintem vannak olyan outfitek, amik üresek smink nélkül, viszont egy egyszerű outfithez meg nem illik egy ajakbalzsamnál, korrektornál, és szempillaspirálnál több smink.
2022. máj. 31. 13:38
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Van aki így, van, aki úgy. Én ismerek olyat, akinek kifejezetten nem előnyös a smink, akármit tesznek rá, de olyat is, aki viszont csak sminkkel együtt vállalható :D Általánosságban viszont elmondható, hogy a smink nélküli természetes szépség az igazi. Nők, lányok, nem kell a photoshop! [link]
2022. máj. 31. 14:07
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
ėn smink nėlkül is elmegyek vàsàrolni stb, munkahelyre szoktam feldobni egy termėszetesebb sminket amiben jol ėrzem magam, ki emeli a szėpsėgemet amiket szeretek, a szėp nagy barna szemeim a szėp szàm egy nude ruzsal, szajfenyel, kis azint adok a kis hofeherke börömnek :) ki emelni a szęp szemöldököm izlėsesen. De nekem fontosabb a bör àpolàs. Aki ėrt hozzá evidens hogy szėpit, de vannak olyan lànyok akiken a smink se segít, plàne ha az mėg elönytelen is... akkor inkàbb semmit se kenjen magãra.
2022. máj. 31. 14:30
 10/12 anonim ***** válasza:
92%
Van, az a túlzó smink, ami csak ront a helyzeten, de egy kevés alapozó, pirosító, szempillaspirál, nem túl kirívó színű rúzs vagy szájfény általában mindenkinek jól szokott állni.
2022. máj. 31. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!