Akinek épített szempillája van, milyen és hogy sminkel hétköznap?
Figyelt kérdés
Már egy ideje gondolkozok az épített pillákon. Sajna pici, mélyen ülő szemeim vannak, ezért reggelente mindig kihúzom a vízvonalat, tusvonalat húzok és szempilla spirálozok, ezzel elég sok idő elmegy és macerás.
Az épített pillákkal kiváltható ez a procedúra? Nem akarok seprű pillákat, de azért jó lenne valami. Akinek ilyen pillái vannak, az hány D és milyen ív? Illetve reggelente tényleg nem kell a szemsmink?
2022. máj. 29. 19:32
1/2 anonim válasza:
3d pillám van, én nem sminkelem a szemem azóta, néhány alkalommal próbáltam, de már itthon leszedtem, mert túlzásnak éreztem. Gyönyörűen kiemeli a szemeket, bánom, hogy nem előbb csináltattam, rengeteg időt spórolok reggelente és végre tetszik az arcom úgy ahogy van ha reggel a tükörbe nézek
2/2 anonim válasza:
Azt elfelejtettem hogy eleinte kisebbeket rakattam, hogy szokni tudjam én is és a környezetem is. Nemrég tartottam 2 hónap szünetet, szintén kisebbet kértem először, aztán fokozatosan nagyobb méretet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!