Férfiak! Ha választani kéne, Nektek a teljesen natúr köröm tetszik jobban vagy az igényes méretű(kicsi) szolid géllakkozott/műköröm?
Nem tudom mi érdekes van ebben. Kifejtenéd?
(Eleve több különböző "körből"(?) ismert férfi ismerőseim visszajelzése alapján írtam azt, amit.)
10
Senki sem gondolt ilyet. Pont arról volt szó, hogy hülyeségek magatokrapakolása helyett jobb lenne értelmes dolgokkal foglalkozni és épen hagyni a körmeiteket, a fejeteket, a bőrötöket, pláne nem arról utálkozni meg susmusolni, akinek több esze van annál, minthogy ilyen szarok készíttetésébe, mutogatásába, tervezgetésébe időt és pénzt öljön.
Nem azon múlik hogy valaki foglalkozik-e "értelmes dolgokkal" hogy három hetente eltölt-e 1-2 órát a körmösnél...
#12 Ezzel a kijelentéssel azt mondod, hogy az a nő, aki foglalkozik magával (értsd: eljár fodrászhoz, körmöshöz, szépen szolidan sminkeli magát stb., tehát fontos neki az igényes megjelenés) nem értelmes dolgokkal foglalkozik/ nem értelmes ("több esze van annál")...
A körmökhöz pedig: ez valamilyen szinten önkifejezés is, kikapcsolódás sokaknak.
Nem vitatkozni próbálok csak sosem értettem miért kell beskatulyázni embereket bizonyos szokások miatt ("ha körmöshöz jársz akkor kevesebb eszed van, mint annak, aki ezzel nem foglalkozik")-mindezt úgy mondom, hogy nem járok körmöshöz, de sértőnek érzem és igazságtalannak másokkal szemben.
Nagy ÁLTALANOSSÁGBAN a teljesen természetes tetszik. (Nem csuklóig lerágott, letépkedett)
Amit írsz a kérdésben az is van hogy tök szép. De vakon nem tudom azt mondani hogy mindenkinek a natúr a szebb. Van akinek nem szépek a kormei. Nagy az a holdacska (vagy miaz) vagy bármi más miatt. Nekik jobban áll egy (nem is akármilyen színű géllakk).
Műkörömnél nekem az ellenszenvet az váltja ki, hogy sokan az igazi alól sem szedik ki a szutymót (amúgy fiatal, jó illatú, szép arcú, sportos csajok ). Hát akkor mi lehet a műköröm alatt egyeseknél? 😱
A páromnak tetszenek a gél lakkozott körmeim, tahát az ő nevében nyilatkozom :)
Egyébként mintás, strassz köves és szines körmeim szoktak lenni, nem a legvisszafogottabb, de rövid. Most is pasztel rózsaszín és pink párduc mintás és szerinte is nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!