Férfiak! Ha választani kéne, Nektek a teljesen natúr köröm tetszik jobban vagy az igényes méretű(kicsi) szolid géllakkozott/műköröm?
Én meg relatív hosszú körmökkel mondom, hogy a férfiak 90% pont lekakilja, hogy egy nőnek milyen a körme.
Persze itt a gyakorin azok a férfiak akik nővel még csak beszélgetni sem sűrűn szoktak nekik van idejük agyalni, hogy milyen nő NEM kell nekik.
Aztan közben a valóságban egyiket sem érdekli a körmöd. Ha néha eljársz szoliba, hogy ne legyél hulla sápadt akkor a legtöbbjük dicséri, hogy szép a bőröd.
Ha visszafogott (nem seprű) műszempillád van az szintén mintha észre se vennék.
Itt meg akik 10 évente egyszer jó, ha vannak nővel, nekik ezek mind nagyon kizáró tényezők, elég érdekes, nem?
És hozzáteszem mindezek nélkül is vannak gyönyörű nők ezek nem kellenek. De ha csinálod, az se érdekli egyiket sem. Normális férfiakról beszélek.
Nőként írom, a férfiak nagy részének a visszafogott igényes műköröm vagy géllak tetszik, arra azt hiszik hogy natúr.
(Rengeteg visszajelzést kaptam erről pasiktól.)
#2 Nekem teljesen natúr körmöm van (régen volt nagyon szolid műkörmöm), nem tudom miért gondolod, hogy ezzel foglalkozok 0-24.
#8 Akkor észrevételeid szerint inkább azt preferálják. (Ha választani kéne.)
Amúgy azokkal, akik azt mondják, hogy észre sem veszik teljesen egyet tudok érteni, a férfiak sok turpisságot nem vesznek észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!