Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan lehet tudni, milyen...

Honnan lehet tudni, milyen alapozót vegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon világos a bőröm és a drogériákban sokszor nem is látok annyira világos alapozókat, amik szerintem passzolnának a bőrömhöz. Illetve attól félek, megveszek egyet, aminek mondjuk megfelelő a színe, de valami más problémám lesz vele, pl. pattanásos leszek tőle, vagy zsíros lesz tőle nagyon a bőröm, stb.

Ti hogy találtátok meg a tökéletes alapozót? Ha volt, hogy vettetek egyet, ami végül mégse lett jó, kidobtátok? Vagy eladtátok?

2022. máj. 11. 18:43
 1/5 Huszonegyedikszázad válasza:
75%
Van alapozó világosító /vagy sötétítő (folyadék).
2022. máj. 11. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyszerű. Bemész egy Douglasba, kérsz tőlük valakit, aki talál az arcszínednek megfelelő alapozót, kisminkel, elmész, nézegeted magad egy ideig napközben és ha tetszik, akkor vissza mész és megveszed. De már közben is szólhatsz, hogy neked ez túl világos, túl sötét stb.

Nyilván a büdzsédtől is függ, hogy milyen márkát választhatsz.

Mondjuk egy Clinique Anti-Blemish Solutions alapozó 12 ezer körül van, Bourjois Healthy Mix már 4000 körül van, Loreal True Match is sokak kedvence 5000 Ft, Max Factor FaceFinity All day szintén 5000 körül.

Ezekkel nem lőhetsz mellé, de meg van az esélye, hogy valamelyik épp téged szárítani fog, vagy pattanásokat okoz. Ez ilyen, meg kell találni a megfelelőt, idő és pénz kérdése.

2022. máj. 11. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindig a nyakadon próbáld ki a színeket, ne a kezeden. A maybellin fit me alapozók egész jók és olcsók is.
2022. máj. 11. 21:04
 4/5 Huszonegyedikszázad válasza:
Pontosabban az állvonaltól kezdve a nyakig.
2022. máj. 11. 23:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Én netről szoktam rendelni. Elolvasom a visszajelzéseket több oldalon is és az alapján döntök.

Nekem is világos a bőröm. Dior alapozót használok, teljesen elégedett vagyok vele. Korábban koreai bb krémeket alapozókat vettem de mióta mindent vámolnak inkább áttértem..

2022. máj. 12. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!