Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót vegyek??

Milyen alapozót vegyek??

Figyelt kérdés
Nagyon fehér a bőröm szóval bármeddig kint lehet lehetek a napon ugyanilyen vgyok. Száraz is elég sokszor hamlik de sztem betegség lht mert anyának is szokott az orra körül piros lenni és hamlani ilettve a tesómnak is. Vgy én vagyk béna vgy alapozót választom bénán mert akármennyit vettem már foltos az arcomon és borzasztó csúnya. Most is 2 teli üveg alapozom van ami összesen 5 ezer volt 2 hét alatt és dobhatom ki nagyon csúnya az arcomon. Milyen kéne már vennem 🙆🏼‍♀️ nm nagyon tudok sminkelni de am mindig szivaccsal dolgozom el egyszerűen nagyon csúnya rajtam. Primert is használok alá az arcom viszket tőle utána nm lht lemosni erősen dörzsölöm és pár nap múlva is marad rajta rancosodik is tőle a bőröm maybelline is van Essence is van 2 teli üveggel kidobhatom
2021. aug. 29. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hidratalo krem is kellene a primer ala, illetve fenyvedo. Meg sok viz. Hyaluron savas szerum, vagy hasonlo. Ha szaraz az arcod, az minden alapozo alatt latszani fog, az alapozo nem tunteti el a feluleti problemakat, inkabb csak egy egyseges szint ad a bornek.
2021. aug. 29. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy alap rutint (olajos lemosó, sima lemosó, hidratáló, fényvédő) kellene kialakítanod, ami nincs tele alkoholollal, parfümmel. A sminket pedig olajos lemosoval mosd le. Vagy két fázisú micellás víz vagy babaolaj vagy szőlőmagolaj (dm-ben megtalálható mind)
2021. aug. 29. 15:33
 3/4 anonim válasza:

Ha úgy gondolod, hogy bőrbetegséged lehet, akkor érdemes lehet egy szakorvos véleményét meghallgatni.

Alapozót én régebben a Douglas-ban vettem, mert az eladók tudnak segíteni megtalálni a megfelelő árnyalatú és hatású (pl. hidratáló, mattító stb.) terméket. Itt ugyan más árkategóriájú terkékek vannak, mint az Essence, de mondjuk én csak laza sminket szoktam feldobni magamra, és így kitart 9-10 hónapig egy üveg, ami szerintem egész jó. Eddig 3-4 féle alapozót próbáltam ki, szerintem mindenkinek kell idő míg megtalálja az "igazit" :) Ha már megvan, hogy melyik alapozót szeretnéd, utána megbízható webshopokban lehet, hogy a bolti árnál kicsit kedvezőbben tudnád megvenni.

2021. aug. 29. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Vannak hidratáló alapozók catrice hd liquid alapozó, borjuis alapozó esetleg.

Vízhiányra hialuronsav sok sok hidratáló, La roche posay cicaplast krém biztos segíthet a száraz börödön, kezd el alap rutint reggel: víz alapú lemosó, hidratáló, fényvédő.

Esti: olajos/ micellás víz ez saját döntés másodiknak víz alapú lemosó, aztán hidratálás és egyéb szérumok de az hidratálás előtt.

2021. aug. 31. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!