Milyen alapozót vegyek??
Ha úgy gondolod, hogy bőrbetegséged lehet, akkor érdemes lehet egy szakorvos véleményét meghallgatni.
Alapozót én régebben a Douglas-ban vettem, mert az eladók tudnak segíteni megtalálni a megfelelő árnyalatú és hatású (pl. hidratáló, mattító stb.) terméket. Itt ugyan más árkategóriájú terkékek vannak, mint az Essence, de mondjuk én csak laza sminket szoktam feldobni magamra, és így kitart 9-10 hónapig egy üveg, ami szerintem egész jó. Eddig 3-4 féle alapozót próbáltam ki, szerintem mindenkinek kell idő míg megtalálja az "igazit" :) Ha már megvan, hogy melyik alapozót szeretnéd, utána megbízható webshopokban lehet, hogy a bolti árnál kicsit kedvezőbben tudnád megvenni.
Vannak hidratáló alapozók catrice hd liquid alapozó, borjuis alapozó esetleg.
Vízhiányra hialuronsav sok sok hidratáló, La roche posay cicaplast krém biztos segíthet a száraz börödön, kezd el alap rutint reggel: víz alapú lemosó, hidratáló, fényvédő.
Esti: olajos/ micellás víz ez saját döntés másodiknak víz alapú lemosó, aztán hidratálás és egyéb szérumok de az hidratálás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!