Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen volt a legkényelmesebb...

Milyen volt a legkényelmesebb táskád?

Figyelt kérdés

Oldaltáska, kistáska, ridikül?

Mitől volt kényelmes? Fontos, hogy miből volt pl. bőrből? Mennyire volt strapabíró? Mekkora?

én vászonyszütyőkkel meg teszkós hátizsákkal járkáltam eddig, de sok kritika ért most, hogy csövinek nézek ki, vegyek már valami csinibbet. Csak az a gond, hogy utálom a kistáskákat, zavarnak. De talán mégis hozzászokhatnék egy jobb fajtához.

2022. máj. 9. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Hermes Birkin.Most is megvan.
2022. máj. 9. 17:54
 2/10 A kérdező kommentje:

Filctáska mennyire jó? Nincsenek értékelések. Átázós szerintetek?

[link]

Meg láttam plüss anyagú táskát, az is tetszene... ha legalább valamennyire is tartós.

2022. máj. 9. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Kolléganőm által varrt farmer táska. Ma kaptam vissza, orvoslásból, tönkrement a cipzárja. Imádom.
2022. máj. 9. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:

1. Álmodban.

Kérdező: Direct Action - Dragon Egg Mk2 hátizsák.

2022. máj. 9. 18:51
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi tippeket, jöhetnek még.

Most arra gondoltam, hogy egy csajos övtáskát veszek és abba teszem a vászon szütyőket. Így ha vásárolni kell, lesz hova pakolni, de nem kell gigantikus táskát cipelnem és nem leszek csövi sem.

2022. máj. 9. 19:00
 6/10 A kérdező kommentje:
például ez [link]
2022. máj. 9. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Tom Tailor válltáska. Ehhez hasonló, mint a linken. Semmi extra, de kényelmes, csajos és minden fontos dolog elfér benne. Már több mint 3 éve használom szinte minden nap és semmi baja nincs, eddig ez a legtartósabb táskám, általában mind tönkrement egy év alatt.

[link]

2022. máj. 10. 00:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Fjallraven kanken hátizsák

Samsonite oldaltáska / válltáska

Mindkettő sok literes, pakolható és strapabíró.

Mindkettő újrahasznosított műanyagból. Nem szeretem a bőr/műbőr cuccokat.

2022. máj. 10. 10:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem van egy kis Deuter vista skip hátizsákom, azóta mást nem is hordok. Kicsi, kényelmes a pántja, strapabíró és simán elfér benne minden egy hétvégi kiruccanásra valahova (pont kicsi kézipoggyász méretű). Ebben mindig van 1-2 vászontáska vásárláshoz.
2022. máj. 10. 11:52
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi, ez a Deuter szuper!
2022. máj. 10. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!