Tī hordtok különböző fazonú farmert pólót pulcsit vagy csak a legelőnyösebb és vagy legkényelmesebb fazonbol áll a ruhatáratok?
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 20:54
1/4 anonim válasza:
Farmerből kb ugyanolyan fazonú az összes, minimális különbség van csak közöttük (színt leszámítva). Felsőből viszont változatosabb miket hordok.
2/4 anonim válasza:
Én mindig a számomra legelőnyösebb fazonokhoz ragaszkodom mindenből, nem nagyon vagyok kísérletezős típus.
3/4 Metionin válasza:
Farmerből csak egy félét hordok, pólóból is többnyire a feszülősebbeket, ami karcsúsított. Egyéb felső meg egyberuha az van többféle, annyi, hogy az egyberuhák aljánál meg a sima szoknyáknál nem szeretem a feszülőset.
4/4 anonim válasza:
A szabásuk ugyanolyan, az anyaguk és a stílusuk eltérő általában, de ez egyáltalán nem zavaró. Abszolút más a hatás egy hasonló velúr/bőrszoknyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!