Mindennapi viseletre a legrosszabbtól a legkényelmesebbig hogyan tudnál a lentebbi fehérneműtípusok között sorrendet állítani?
A) [link]
B) [link]
C) [link]
D) [link]
Ha van hozzá, akkor rövid indokkal is megmagyarázva a sorrendet.
Csak női válasz releváns, kiéhezett férfi válaszolók ne trollkodják szét a kérdést.
Ez nyilván szubjektív de nekem a sorrend A) D) C) B) (bár hozzáteszem nem látszanak rendesen a bugyik h melyikben mennyi az anyag. Pl az A és B esetében jó lenne tudni hogy néz ki a puncinál lévő rész)
Az indoklás pedig: nekem a tanga fazon a legkényelmesebb a hétköznapokban is, ezért az A az első. Utána a D mert szintén tanga de azért második mert az ilyen szélesebb pántos bugyik sokszor bevágnak a csípőnél, szorítanak. Aztán mivel a B tanga nagyon pici és könnyen félrecsúszhat illetve nincs sok tartása olyat nem is hordok azért az utolsó helyre kerül. Így lesz a 3. a C ami bár kényelmes de nekem sok az anyag benne, átüt a fenék részen a nadrágon és szoknyán is, azt pedig utálom és szarul is néz ki ha látszik a bugyi vonala (ezért hordok tangát)
24N
Őszintén, nem tudom, mert nem hordtam még ilyeneket. Sima pamutbugyikat és boyshortokat hordok.
A madzagot tuti nem venném fel, az elsőt sem, a csipke szúr, talán a legutolsót, de egész nap ráncigálnám ki a zsömik közül.
#3-as
Köszönöm. Bár esélyes, hogy férfi válaszoló vagy, és a szempontod csupán annyi volt, hogy mi takar kevesebbet, és mi többet.
#4-es
Végignézted a képeket amúgy?
DCA
A B-t még sosem vettem, nincs olyan, igazából a másik madzagos sem igazán, én inkább a d-t, C-t hordom, illetve sima pamutbugyit, ami nem tanga. 29 vagyok
#5-ös
Köszönöm a választ.
Én magam úgy gondolom, hogy a boyshort, ahogy az elnevezéséből is következik, fiú alsónemű. Mint önálló ruhadarab, alváshoz lehet mondjuk kényelmes viselet, nem hétköznapi női fehérneműnek.
Ahogy a fürdőruhaalsónak sem illik nőre, mint férfire a női bikinalsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!