Mindennapi viseletre a legrosszabbtól a legkényelmesebbig hogyan tudnál a lentebbi fehérneműtípusok között sorrendet állítani?
A) [link]
B) [link]
C) [link]
D) [link]
Ha van hozzá, akkor rövid indokkal is megmagyarázva a sorrendet.
Csak női válasz releváns, kiéhezett férfi válaszolók ne trollkodják szét a kérdést.
#7-es
Dehogyis. Teljesen más az anyaguk és a fazonjuk is. Egy csipke egészen más hordásra, mint a pamutszövet, és más a zsinórtanga, mint a normál fazonú tanga, ahogyan a brazil típusú.
#8-as
Nyilván a menstruációs időszak az egy speciális eset, de az egy hónapból csak öt nap.
#9-es
Neked is köszönöm a válaszodat.
#12-es
Dehogyis, világosan megkülönböztethető a kettő fazon. Bár nagyon sokan keverik, és használják tévesen egymásra a nem helyes elnevezéseket.
Boyshort:
Franciabugyi:
Braziltanga:
A franciabugyi szabása ugyanúgy követi a farpofák természetes ívét (vagyis "bevág", nem pedig a hagyományos bugyikhoz vagy a boyshortokhoz hasonlóan ráfeszül laposan), de befedi a teljes feneket, nem vékonyulnak el szárai hátul sem.
Elől és hátul megőrzi ugyanazt a szélességét.
Ez például brazil tanga:
Braziltanga:
Franciabugyi:
#13-as
Akkor a te eseted egyedi. A legtöbben nem használnak mindennap betétet.
#13 én is mindennap betétet használok és mindig tangát hordok, abba rakom be. Teljesen jól működik. Már vannak olyan betétek is amik direkt ilyen bugyihoz vannak
Kérdező: de igen elég gyakori a mindennapos betéthasználat. Sok nőnek van sok hüvelyváladéka amikényelmetlen ha átnedvesíti a bugyit és órákig nedves bugyival szaladgálsz. Nem is higiénikus. Bugyit cserélni megnem szokott az ember ebédszünetben:D
#15 Normális esetben a hüvely csak ovuláció időszakában váladékozik erőteljesen.
Ugyan ez nem egy megszokott beszédtéma az emberek között, így nyilván nincs róla általános ismerete senkinek sem, csak feltételezhet, ebben pedig az elsődleges kiindulási alap másokra általában véve mindenkinek a saját helyzete, de személy szerint én nem gondolnám, hogy annyira elterjedt lenne a mindennapi, folyamatos betéthasználat (talán csak a már többgyermekes szülői korosztályban kap ez indoklást).
#16-os
Viszont fiús viselet, nem női. Nem véletlenül ez a neve. Boyshort.
Nem értem, a gyakorin mi ez az elfojtott feszültséggel telített közeg, hogy mindenki mindent sértésnek vesz, és támadóan reagál le.
Egyáltalán nem vettem sértésnek, csak az objektív igazság az, hogy női alsónemű, hiába gondolod máshogy.
Az meg, hogy fiús... Ez már egyéni. Ha valakinek csak a kivillanó fenék meg a csipke a nőies, akkor ja. De szerintem kevés férfi mondaná, hogy fiús arra a nőre, aki ott áll előtte boyshortban szexre készen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!