Csak szerintem lehúzás a legtöbb parfüm ár-érték arányban?
Figyelt kérdés
10-15-20 éve sokkal tartósabb illatok voltak, ma magamra fújok egy 25-30ezres parfümből, és 2-3 óra alatt elillan az illata.
És légyszi ne mondjátok, hogy a bőröm miatt. Hogy lehet hogy a 700 ftos dove dezodort egész nap érezni? A hajwaxomnak is érezni rendesen az illatát órákon át.
Boss bottled is például, már nem tudom hányadik batch, egy nagy semmi tartósság szempontjából.
2022. ápr. 29. 11:54
2/2 anonim válasza:
Az hogy te nem érzed még nem biztos hogy elillant, az orrod nagyon gyorsan megszokja a szagokat mert egyébként egész nap a parfümöd szagolnád, volt hogy reggel fújtam a kedvenc parfümömből, egy fél óra múlva már nem éreztem, este meg egy ismerősöm mellém állt és megjegyezte hogy de jó a parfümöm szóval ha biztosra akarsz menni kérdezz meg mást hogy ő érzi-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!