A müller, dm, rossmannál miért sokkal drágább minden parfüm mint interneten rendelni bárhonnét?
Figyelt kérdés
Elméletileg online is ugyanazt árulják, akkor mire fel a sokszor dupla ár? Lehúzás?2019. aug. 16. 08:36
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, télen féláron szoktak lenni a parfümök ezeken a helyeken, akkor ott a legolcsóbb.
2/7 A kérdező kommentje:
Jó de most nyáron rendkivül drága, interneten a 200ml olcsóbb mint üzletben a 100ml változat. Pofátlan lehúzás kategória
2019. aug. 16. 09:10
3/7 anonim válasza:
Én is a police parfümömet notinoról vettem, 100ml-8000ft. A dm-ben meg a 30ml-es kb ennyi
4/7 anonim válasza:
Mert nem a parfüm a fő profiljuk. Általában is is legdrágább parfümöket árulják. Inkább az olcsóbb és a középkategóriásat. Nincs is akkora választék.
Nyilván egy ezzel nagyban foglalkozó oldal olcsóbban tudja beszerezni nagyobb mennyiségben.
Ezekben a drogériákban meg annyira nem forog a parfüm készlet, az emberek nagy része nem parfümöt vesz ott.
Egyébként tényleg sokszor van akció, amikor szinte féláron lehet kapni.
6/7 anonim válasza:
+ neten elég sok oldalon kamu parfümök vannak fent. Persze nem mindenhol, de azért van, amelyik ezért olcsó. :))
7/7 anonim válasza:
Ért nyilván drágább egy üzletláncot működtetni mint egy weboldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!