Mit tegyek? Sebes arcra, most jöttem a kozmetikustól
Éppen most jöttem a kozmetikustól, tiszta vörös még a fejem, pár helyen be is gyulladt egy kicsit.
Holnap iskola, de nem akarok úgy kinézni, mint akire bombát robbantottak. Szerintetek vegyek rá alapozót? Mellette kenem 2 krémmel de nem hatnak gyorsan nyilván, nem először voltam kozmetikában. Mit rakjak rá, hogy ne látszódjon legalábbis?
Egyébként 2-3 nap és szép lesz a bőrünk. Nekem már olyan szinten vannak pattanásaim hogy kötelező vagyok elmenni.
1-es: nem olyanra gondoltam hogy percek alatt eltünteti, csak hogy valamivel lefedjem,mert holnap iskola és na érted. Csak egy ötlet volt, kibírom persze ezt a pár napot amíg begyógyul
Ha olyan a kozmetikusod hogy rėgi ösi kö korszakiak a kezelėsei hogy gözölės, nyomkodàs, valami maszk ami tele van alkoholal ės leszàrítja a pattikat ės szėt szàritja a böröd egy kėt krėmel àt maszirozza a böröd, a hàmsejteket bör radírral tàvolítja el.Akkor sürgösen vàlts kozmetikust. Amugy meg a gàzabb helyekre rakj korrektort, ės àsvànyi pùderal fixàld.
alkohol illat amyag mentess legyen a korrektor lehetōleg, este jo alaposan mosd le hidratalj utana semmi bajod nem lesz a sminktōl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!