Milyen szétnyitható, töltött sminkes bőröndöt vegyek?
Figyelt kérdés
Tini lányom karácsonyi kívánsága, de sajnos én nem értek hozzá. Segítenétek?nov. 26. 07:00
2/5 A kérdező kommentje:
10-12 ezer körül gondoltam.
nov. 26. 08:23
3/5 anonim válasza:
Ennyiért max egy neszeszert tudsz venni meg külön hozzá pár olcsóbb sminkterméket. Vagy egy üres, kisebb méretű sminkes bőröndöt, amit majd idővel megtölt ő.
Mivel feltételezem, hogy nincs még sok dolga, én a helyedben vennék valami ilyesmit:
Ez ugyan nem bőrönd, de arra teljesen jó, hogy az alap dolgai átláthatóan elférjenek.
A maradék keretből pedig engedném, hogy ő válogasson bele, amit szeretne.
4/5 anonim válasza:
[link] http://utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PPC-Marionnaud-HU-PMAX-CSS-Xmas&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAgJa6BhCOARIsAMiL7V85Q7aXh4zYTPRNEm2pS7TZYOv5sDrHF7g8uG9PwTGxSDWa15xyVyUaAjQLEALw_wcB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!