Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Idő, amíg megszokom a rúzs...

Idő, amíg megszokom a rúzs látványát?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni rúzst használni, vettem is egy szép árnyalatot. Mégis ha felkenem úgy nézek ki, mintha szétkenődött volna a fagyi a számon.

Másokon jól néz ki, magamon meg olyan bénának látom..

2022. márc. 26. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem mindekinek áll jól mindenféle szín, az nem elég, hogy másokon tetszik.
2022. márc. 26. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha már az elején nem tetszik akkor vagy rossz a szín vagy rosszul kened fel.
2022. márc. 26. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Végülis lehet, hogy csak nagyon szokatlan magadon, de az is, hogy nem áll jól neked az a szín. Esetleg próbáld meg úgy, hogy csak keveset használsz, felütögeted, de nem kened, így nem lesz olyan erős, hátha úgy jobban tetszik. Érdemes lehet még olyan színnel próbálkozni, ami nagyon hasonlít a szád eredeti színére, csak egy picit erősebb. Színezett ajakápolóval is kísérletezhetsz, annak csak halványabb színe van, nem lesz olyan drasztikus neked.
2022. márc. 26. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Ha olyan, "mintha szétkenődött volna a fagyi a számon", akkor nem hiszem, hogy rendesen használtad, a fagyinak nincs konturja, egy rúzsnak meg kell, hogy legyen.
2022. márc. 26. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
69%

Használj kontúrceruzát, úgy sokkal szebb. Arra viszont vigyázz, hogy ne a húzd túl, az olyan bohócos.

Persze lehet, hogy nem jó árnyalat.

Pontosan milyen szín, és milyen a hajad, bőröd, szemed színe?

2022. márc. 26. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Simán lehet, hogy csak szokatlan magadon. Én fotózások miatt többször voltam sminkesnél, mindig kirúzsoztak és minden egyes alkalommal leszedettem velük, mert nem bírtam elviselni magamon, nem tetszett, nem éreztem magaménak. Hozzám passzoló árnyalatot választottak, szépen tették fel stb., ezzel nem volt gond, de szerintem nagyon idétlenül nézett ki rajtam. Magam is próbálkoztam vele párszor, de nem tetszik, úgyhogy nem használok rúzst.
2022. márc. 27. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!