Megėri kylie jenner sajàt màrkàs rùzsa? ajakcerka/folyėkony rùzs (lip kit) rėgebben nagyobb hype volt, aki pròbàlta màr megėri? Douglassba kaphatò màr itthon? Rendelös oldalba nem bízom sok a fake termėk.
Nem tudom, milyen volt a régi formula, - ami anno annyira exkluzív volt, hogy csak Amerikából lehetett megrendelni horror postaköltségekkel.
Vettem egy lip kitet a reformulált verzióból, ami végre elérte kis hazánkat is. Hogy őszinte legyek, nem ájultam el.
A ceruza és a rúzs formulája egyáltalán nem passzol össze úgy, hogy tartós végeredményt nyújtson. A ceruza túl puha, a “száradása” után máris maszatolódik. A rúzsnak annyi előnye van, hogy gyorsan megszárad és felkenés után nem érezni az ajkakon.
Fél óra után a rúzs hámlik, undorító kinézetű lesz tőle a száj. A “bárcsak fel se kentem volna” kategória. A ceruzával együtt úgy szétfolyik, mint egy bohócnak.
A néhány ezer forintos Aden, Maybelline és Catrice folyékony rúzsokkal sokkal professzionálisabb és tartósabb eredményt érek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!