Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiatal Nők ! Hogy vagytok...

Fiatal Nők ! Hogy vagytok képesek ennyit külsőleg változni ?

Figyelt kérdés
Mondjuk van, akit látásból ismerek, és volt, hogy nem ismertem meg. Más hajszín, más frizura+smink, főleg a szem körüli smink, nem tudom, hogy hívják. Vagy még szemüveg is. Ezeket divatból csináljátok ? 🙂🙂🙂
2022. márc. 25. 05:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért csinálom mert szeretem a változást. Nyilván nem olyan lesz a frizurám és a sminkem 25 évesen mint 15 évesen. Változik az ember.
2022. márc. 25. 07:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, neked ugyanolyan a stílusod 15 éve?😀 Ugyanolyan a frizurád, öltözködésed, stb? Az emberek szeretik a változást a külsőségekben és idővel te is akaratlanul változol.
2022. márc. 25. 08:10
 3/11 A kérdező kommentje:

2 Te mindig megtalálsz ? 😀 Amúgy bírlak 😀

Úgy értettem, hogy egyik napról a másikra meg változik a kinézetük és nem ismerem meg őket.

2022. márc. 25. 08:45
 4/11 A kérdező kommentje:
😀😀😀
2022. márc. 25. 08:48
 5/11 Metionin ***** válasza:
100%
Ha pont olyan dolgot változtat meg magán az ember, ami sokat módosít a kinézetén (bizonyos frizuraváltások pont ilyenek) akkor előfordul, hogy jön a wow ki ez - reakció. Nekem akkor volt ilyen, amikor 16 évesen befestettem a hajam hullaszőkéből sötétre, hirtelen voltak arcvonásaim :D az osztálytársaim elmentek mellettem a folyosón.
2022. márc. 25. 11:03
 6/11 A kérdező kommentje:

5 Ugye ? Erre gondoltam. Te is mindig betalálsz...🙂

Bírlak titeket, tényleg 🙂

Kiírja a nevemet, vagy mi ?

Sok-sok kérdésemnél megjelentek... 😀

De jó válaszokat adtok, bírlak titeket. 🙂🙂😊😊

2022. márc. 25. 14:50
 7/11 Metionin ***** válasza:
100%

Nincs kint a neved de én pl. csak pár kategóriában bomlasztom az agyam általában és ez az egyik.

Amúgy a nagy hízás-fogyás ilyen még, csak ugye ez nem hirtelen történik. De ha nem látsz valakit mondjuk egy évig és azalatt jelentősen behízik/lefogy, tud olyan lenni hogy nem ismered fel.

2022. márc. 25. 16:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan korban lett más stílusom, amikor amúgy is serdültem

Mondanom sem kell, tanárok, volt osztálytársaim, távoli rokonok meg sem ismertek

2022. márc. 25. 21:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ez részben a személyiség fejlődésem része, másrészt ugye a serdülőkor
2022. márc. 25. 21:49
 10/11 A kérdező kommentje:

2 7 8 9

🙂🙂🙂

2022. márc. 26. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!