Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Változni szeretnék külső...

Változni szeretnék külső alapján mivel mondhatni 4 éve nem sokat változtam külsőleg?

Figyelt kérdés

Egyszer megkaptam hogy semmit se változtam és ez mélyen megragadt bennem, valamint a tükörbe belenézve én is kezdem így gondolni.

Hoszzú szőkés hajam van (bár nővesztem még szóval nem akarom levágatni),melírozva van a hajam. Az a baj a melírral, hogy csak akkor szép ha le van engedve a hajam és frissen van mosva mert ha már 4 napos a hajam eléggé furcsa a hajam akkor és nem is szeretem olyankor. Az a baj hogy van hogy egyik képen szőke hajam van másikon meg barnás. Ez szintén zavar, Károsítja is. Változtatni szeretnék. Gondolkodtam hogy frufrut kellene vágatnom de senki nem engedi mert hogy nem állna jól. 2 hónapja azon gondolkodom hogy befestem a hajam barnára mert az más meg érdekel is de persze rögtön a családom elkezdi hogy jobban károsítom a hajam meg hogy nem állna jól meg megbánom.

2016. júl. 24. 20:30
 1/2 A kérdező kommentje:
Egyszerűen már utálom hogy két színű úgy mond a hajam.
2016. júl. 24. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagasd le a hajad ;) tudom, mondtad hogy noveszted de a rovid hajak nagyon királyak. Egy vállig, vagy kicsit feljebb ágatott tépett fazon frufruval..kiraly. Nagyon sokat dob az emberen. És frissebb is lesz a hajad. Egészségesebb
2016. júl. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!