Változni szeretnék külső alapján mivel mondhatni 4 éve nem sokat változtam külsőleg?
Egyszer megkaptam hogy semmit se változtam és ez mélyen megragadt bennem, valamint a tükörbe belenézve én is kezdem így gondolni.
Hoszzú szőkés hajam van (bár nővesztem még szóval nem akarom levágatni),melírozva van a hajam. Az a baj a melírral, hogy csak akkor szép ha le van engedve a hajam és frissen van mosva mert ha már 4 napos a hajam eléggé furcsa a hajam akkor és nem is szeretem olyankor. Az a baj hogy van hogy egyik képen szőke hajam van másikon meg barnás. Ez szintén zavar, Károsítja is. Változtatni szeretnék. Gondolkodtam hogy frufrut kellene vágatnom de senki nem engedi mert hogy nem állna jól. 2 hónapja azon gondolkodom hogy befestem a hajam barnára mert az más meg érdekel is de persze rögtön a családom elkezdi hogy jobban károsítom a hajam meg hogy nem állna jól meg megbánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!