Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be külsőleg és belsőleg?
Fontos hogy tudjak hozzá vonzódni külsőleg.
Legyen ápolt, igényes és nőies (legyen kis cici, ne legyen szétfolyva, ne legyen túl izmos és ne legyen fiús a haja).
Belső is fontos, de ha nem tudok hozzá vonzódni akkor mindegy mennyire az esetem belsőre.
Stílus pedig ami jól áll neki.
Én adok magamra külsőleg, szóval ezt szerintem jogosan elvárom a lány partneremtől is. Külső is valamilyen szinten fontos, hazudnék ha azt mondanám, hogy csak a belső, mert ha egy olyan lánnyal jössz össze, aki nem tetszik annyira, akkor mindig ott fog motoszkálni benned, hogy ez csak egy kompromisszum, és az nem vezet sehová. Szóval lehet álszenteskedni, hogy "csakabelső", de az kudarcgyanús, vagy a lelkizős megértő álarc mögött csak egy gyors kalandra pályázik az illető, ami lehetőleg titokban marad.
Személy szerint a vékony testalkat, kis cici, alacsony magasság, és valamilyen szinten egyedi megjelenés a jó ízlés határain belül az ideálom.
Ha egy lány külsőre nem jön be, akkor ott bizony általában tökéletes fiú-lány barátság alakul ki, van is erről pár személyes tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!