Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell nekikezdeni...

Hogyan kell nekikezdeni műkörömépítést tanulni? (maszekon)

Figyelt kérdés

Leendő sógornőm műkörmös.Gondoltam h tőle kérek segítséget.De az nem izzé?

Meg amúgy h kell belevágni?Vmi kezdő lökés?

Rendes körömre már szépen tudok lakkal díszítgetni.Csak a műkörömmel többet lehet keresni és azért is érdekelne.:)

Jah meg a tanfolyamok is 18 évtől vannak:@ 16/L

2010. szept. 12. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:

[link] itt reg.be és a forumkérdésekböl is tanulhatsz vagy te is kérdezhetsz,kezdö szetteket is árulnak jo áron amiben minden benne van hogy nekiindulj.egy másik:

[link] körömdiszités,ez is jo oldal.

Sok sikert!

2010. szept. 17. 23:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi.Am ezek m@rha drágák!Nekem.És hogy kell csinálni?Miben más mint a rendes köröm?
2010. szept. 18. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:

A müköröm az a saját köröm hosszabitása tippel vagy sablonnal(ez az épitett köröm).Neked kezdöként a tippest ajánlom.Szükséged van a következökre:

-uv lámpa(min.5-10ezer ft),-különbzö zselékre pl clear,pink,white.-zseléfixálo-tipekre-tipragaszto-ecsetek-primer savas savmentes elökészitö-reszelök-buffer-narancsfapálca-szines zselék diszitök-kövek stb

szoval ha beleakarsz vágni mindenféleképpen belekell fektetned.az az oldal amit irtam ott viszonylag olcso hidd el sokkal drágábbak is vannak,és minöségileg nagyon jok.Persze vannak olcsobbak is ennél:pl a vaterán vagy teszveszen.ott találsz minden hozzávalot tényleg olcson.szetteket is,nézz ott körül.Ha tanácsra van szükséged hogy kell felrakni a körmöt irj a privát mailomra,és leirom neked,ide leirni sok lenne.

2010. szept. 19. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!