Aki hobbi szinten csinálja otthon a műkörömépítést, leírná nekem a tapasztalatait?
Én is magamnak szeretném elkészíteni..tudom mi kell hozzá, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, aki már csinálta otthon.
Előre is köszi :)
zseléset szeretnék itthon :) de tartok, hogy fel fog levegősödni vagy vmi hibát vétek.
Crystal Nails termékeket fogok venni, ( vagy tudtok olyat ami olcsóbb és ugyanolyan jó? )
Kb 20000ft-ba kerül az összes termék amit összeszámoltam.
A próbacsomag nem elég egy körömre és ha nem vagy szakmabeli nem tudod azon az áron megvenni (kérni fogják a bizonyítványt).
A levegősödés pedig még a kissebb gond, én jobban félnék a gombától. Mert azzal bizony nagyobb esélyed lesz találkozni, ha nem szakemberhez mész.
Tudom, hogy nem elég csak a builder gel szette egyben van. persze veszek hozzá gombaölőt és még ami kell.
Utolsó válaszolónak: Ti is kipróbáltátok, engem is hajt...bár lehet hogy igazatok lesz, de mindeki a saját bőrén tanul. ::)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!