Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért van az hogy minden lány...

Miért van az hogy minden lány műkörmöt hord? Az tetszik minden pasinak? Komolyan mondom ezek szerint nekem is az kéne?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 19:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nekem szerintem nem lesz műkörmöm, mert a rövid körmök sokkal praktikusabbak. az élénk, mély színek azon tök jól mutatnak.=)
2010. szept. 13. 19:29
 12/13 anonim válasza:
Én 2 éve hordok műkörmöt: francia porcelán van, mindig szolid mintával. Nekem így tetszik, nem túl durva, a körmösöm a lehető legvékonyabbra csinálja (igaz így is vastagabb, mint a saját köröm). Elég 5 hetente mennem, közben 3 hetesen megreszelem, és így jó. Nekem megéri, mert inkább lemondok másról, hogy erre költsek, és legalább szépek a körmeim. Eddig senki nem mondta, hogy csúnya, durva, inkább dicsérik, hogy szép, szolid és ápolt.
2010. szept. 13. 19:54
 13/13 anonim ***** válasza:

azért mert nem tudják hova tenni apuci felesleges pénzét ... -.-"

nekem is volt 1szer, de az, hogy a mindennapokba is műkörmöm legyen, az elképzelhetetlen ... alkalmakra viszont tökéletes :)

a pasik többségének pedig egyáltalán nem jön be , mivel MŰ , és ők általában a természetes dolgokat szeretik egy nőn, persze vannak kivételek,

2010. szept. 13. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!