Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegye ezt komolyan a lány? Halál szakításkor!
Még régebben egy kisebb társaság összegyűlt, volt marhulás, vicc és egyebek, erre azt mondta az egyik lány a barátjának, viccesen kérdezve: na és te mit csinálnál, ha szakítanék veled és még meg is aláználak rendesen? A srác pedig azt mondta: utána, ha nem is rögtön, de kinyirnálak.
Elkezdtek páran nevetni, erre ő ült ugyanúgy, kissé melankólikusan, és mondta: nem, komolyan mondtam, engem nem hagyhatsz el. Akkor megölnélek, és utána veled mennék.
Azóta egy kicsit furán néz a lány a srácra. Van félnivalója?
Sosem lehet tudni.
Amennyi hülye van manapság.
Minden évben van szerelemféltésből történt gyilkosság fiatalok között.
Már az sem normális, aki ezzel viccel.
mostanában annyi hülyegyerek mászkál hogy sztem komolyan gondolta
csak ebbe az a vicces hogy pont ezzel a kijelentéssel cseszte el a kapcsolatot,ezekután nem csodálkoznék ha a lány szakitana vele mert félne hogy valami pszhihopatával jár o.O
13L
én alapból nem hiszek a szerelemben, ha létezne szerelem, rég megtaláltam volna a párom, sőt úgy még nagyobbat szoptam amikor csajoztam.... volt 1 csaj mondtam neki hogy megfogja bánni a döntését, összejött egy faszival, szakítottak, így is lett, erre azt irja nekem hogy nem bánta meg a döntését ...:D
egy másik csajnak is ezt mondtam, aki telt volt, 2 hónappal rá "talizni akart", érdekesnek találom, hogy ha eddig nem kellettem, mit akar személyesen közölni
végezetül facebookon hosszú ideje figyelem, hogy szinte senki se tudja megtartani a párját 3-4 hónapnál tovább
és utána megy a nagy sírás az egyedülálló állapoton
ezekután engem doszt hidegen hagy ez a kérdés mert 22 vagyok, egy hivatásosnak adtam oda, és cserébe féláron vállalt :)
4 ezerért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!