Lányok milyen időközönként vesztek új parfümöt?
Figyelt kérdés
És ha kifogy a régi, akkor egy másik fajtát vesztek, vagy esetleg ragaszkodtok a régihez?
20/L kíváncsi vagyok :)
2010. szept. 12. 12:06
1/7 anonim válasza:
Én akkor veszek, ha épp van pénzem és találok is megfelelőt. Nem lehet meghatározni, milyen időközönként, most két hónap leforgása alatt hármat is vettem, előtte másfél évig egyet sem. Egy illat van, amihez mondhatni ragaszkodom, ez Morgan: Love de toi, de mást is megveszek, ha tetszik az illata. Váltogatom, melyiket használom éppen, amelyikhez kedvem van. De van, hogy egyáltalán nincs parfümöm, az se tragédia.
21N
2/7 anonim válasza:
ha megtetszik egy és van rá pénzem akkor megveszem
3/7 anonim válasza:
nekem vhogy sosincs szivem otthagyni ezreket egy parfümért...
4/7 A kérdező kommentje:
Én úgy veszek, hogy ha elfogy az előző, de utána ugyan azt veszem megint. Kb megtaláltam az illatomat, de nagyon régimódi vagyok, hogy nem próbálok ki másokat?
2010. szept. 12. 12:40
5/7 anonim válasza:
szerintem ha azaz illat neked tetszik, és azt érzed az ilatodnak(szal minthogyha neked csinálták volna) akkor felesleges másikakat is kipróbálni
6/7 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy van egy állandó illatom, és amellé veszek 1-2-őt, ha esetleg megtetszik egy másik illat. És ha esetleg lazábban öltözök fel, nem biztos, hogy ugyanaz az illat passzol hozzá, amit elegáns ruhákhoz fújok magamra.
7/7 anonim válasza:
hat en eleg gyakran veszek parfumot...utobi 1 evben vetten 15 db,de eggyik sem olyan tuuul draga....nekem az szamit h jo illata legyen.de most egy ideig biztosan nem veszek masikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!